Connect with us

Hirdetés

technokrata

Édes visszatérés

Kütyük

Édes visszatérés

Chocolate telefonjának új változatával jelentkezik az LG.

Az LG Electronics bejelentette eddigi legnépszerűbb mobiltelefonja, az LG Chocolate következő generációjának kifejlesztését. A készüléket ugyanaz a csapat alkotja meg, mely az eredeti LG Chocolate-et fejlesztette ki. Az új Chocolate várhatóan felbolygatja majd a hagyományos mobilkészülékek piacát, hiszen célja, hogy a maximálisan felhasználóbarát funkciói mellett megőrizze elődje minimalista és emlékezetes formavilágát.

˝Megújítottuk egy régi kedvenc eredeti élményét, hiszen mostanra több mint 21 millió Chocolate készülék talált gazdára 54 országban, és meggyőződésünk, hogy a Chocolate következő generációja is óriási hatást gyakorol majd a piacra, az LG pedig ezáltal az év első felében tapasztalt növekedésre számíthat a továbbiakban is˝ – mondta el Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

Az LG új Chocolate telefonja az LG Black Label sorozatának negyedik tagja. Az eredeti Chocolate 2006 májusában debütált világszerte, ezt követően pedig a vállalat történetének legnépszerűbb telefonjává vált. A nagy presztízsű Red Dot, illetve iF formatervezési díjak odaítélésével még ugyanebben az évben nemzetközileg elismerték a mobiltelefon kiválóságát az innovatív formatervezés terén. A Black Label sorozat további tagjai a fémbe burkolt LG Shine, valamint az elegáns karbonszálakat és edzett üveget is tartalmazó LG Secret.

A várhatóan augusztusban debütáló új LG Chocolate telefon hazai bemutatkozására szeptemberben fog sor kerülni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés