Connect with us

Hirdetés

technokrata

Miskolcon nyomul a Vodafone

Kütyük

Miskolcon nyomul a Vodafone

A Vodafone számos együttműködési megállapodásokat írt alá Miskolcon.

Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, a Vodafone Regionális Ügyfélszolgálati Központjának megnyitójával egy időben együttműködési megállapodásokat írt alá. A TVK további három évre meghosszabbította flottaszerződését a Vodafone szolgáltatásaira, míg 2009 júniusától az Eurovan, a Mercedes autómárka regionális értékesítője a távközlési vállalat új ügyfelévé válik. A Fáy András Szakközépiskola a Vodafone-nal együttműködve ˝Telefonos és Elektronikus Ügyfélkapcsolati Asszisztens˝ szakképzést indít Miskolcon. Továbbá támogatja a Gálffy Ignác Térségi Integrált Szakképző Központot egymillió forinttal, míg a Vodafone alapítványa félmillió forinttal támogatja a Down Centrum Alapítvány munkáját.

A TVK további három évre meghosszabbította flottaszerződését a Vodafone Magyarországgal. Ennek értelmében a vállalat dolgozói kedvező percdíjakon beszélhetnek. A Vodafone a közel 1.150 SIM kártya és készülék mellett nagysebességű mobil internetet, a levelek távoli elérését lehetővé tévő BlackBerry-t és emelt szintű ügyfélszolgálatot biztosít a TVK-nak, mely 2004 óta a távközlési vállalat ügyfele.

Az Eurovan, a Mercedes márka regionális forgalmazója 2009 júniusától a Vodafone Magyarország szolgáltatásait használja. A megállapodás értelmében az Eurovan 120 vállalati előfizetése a Vodafone-hoz kerül a következő két évre. A cég az egyedileg a vállalati ügyfelek számára kialakított Wireless Office szolgáltatást veszi igénybe, melynek köszönhetően a cégen belüli teljes kommunikáció ingyenes, és olyan egyedi lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint a rövidített hívószámokon történő hívás vagy a hívásátadás szolgáltatás.

A Vodafone és a Fáy András Szakközépiskola együttműködésében új, ˝Telefonos és Elektronikus Ügyfélkapcsolati Asszisztens˝ szakképzés indul Miskolcon 2009 szeptemberétől. A képzéshez szükséges szakmai támogatást a szakközépiskola részére a Vodafone biztosítja, a legjobb eredménnyel rendelkező végzős diákok számára pedig munkalehetőséget biztosít új Regionális Ügyfélszolgálati Központjában.

A távközlési vállalat emellett, a megfelelő színvonalú képzés érdekében egymillió forinttal támogatja a Térségi Integrált Szakképző Központot. A Vodafone által nyújtott támogatásnak köszönhetően lehetővé válik a Fáy András Szakközépiskola Call Center oktatótermének további fejlesztése.

A Vodafone alapítványa félmillió forinttal támogatja a Down Centrum Alapítványt, mely szervezet aktív munkát végez a Miskolci és a Regionális Fogyatékos-ügyi Szakmai Műhelyben, képviseli a fogyatékos szférát Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének Oktatási Bizottságában, illetve fogyatékos-ügyi tanácsadást lát el a város által működtetett Egészségügyi és Szociális Diszpécser Központban. A Vodafone magyarországi alapítványa öt évvel ezelőtt alakult, azóta számos program létrejöttét és civil szervezet működését segítette. Az alapítvány célja, hogy hosszú távú eredményekre törekvő programok támogatásával segítse a rászoruló társadalmi csoportokat. A hátrányos helyzetű, fogyatékos gyermekek és családtagjaik életminőségének támogatását a kezdetektől fogva kiemelt figyelemmel kezeli.

˝A Vodafone Magyarország a világ egyik vezető mobilszolgáltatójának leányvállalatához méltóan igyekszik a szavakon túl tetteivel is bizonyítani, hogy felelősségteljes vállalatként működik az ország egész területén. A Vodafone Csoport azon célja, hogy 2010-re vállalatunk legyen az emberek által leginkább példamutatónak és felelősnek tartott szervezet, számunkra is kiemelten fontos program˝ – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés