Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mio Spirit – hazánkban az új GPS navigáció

Kütyük

Mio Spirit – hazánkban az új GPS navigáció

A Mio ma Magyarországon is bemutatta legújabb navigációs szoftverét, a Mio Spiritet.

Az új technológiai stratégia részeként bevezetett szoftvert kifejezetten a felhasználók utazási igényeihez igazodva fejlesztették ki. A Mio Spirit még kézenfekvőbb navigációt, felhasználóbarát felületet, és az iparágban elsőként úgynevezett ˝Explore More˝ funkciót kínál. Ennek köszönhetően még egyszerűbbé válik a tájékozódás, és gyorsabban rátalálhatunk a számunkra fontos hasznos helyekre (POI), célállomásokra. Az új szoftver az új S sorozat – Mio S300, S500 és a S760 – navigációs készülékeibe kerül elsőként, melyek július elejétől hazánkban is elérhetőek lesznek.

A felhasználóbarát szoftver kifejlesztése érdekében a Mio egy többgenerációs nemzetközi szintű kutatást végzett, hogy átfogó képet kapjon a PND felhasználók tapasztalatairól. A két éves kutatómunkának köszönhetően a Mio Spirit egy tervezői és kivitelezői funkciókkal továbbfejlesztett navigációt kínáló eszköz, amely nem csupán egyik helyről a másik helyre történő navigálásra szolgál, hanem további érdekes és hasznos információval támogatja a PND felhasználóját az útja során.

-Tervezés: NavPix fotónavigáció és a Google Maps-ről letöltött előre megtervezett útvonalak segítenek az utazás előzetes megtervezésében.
-Utazás: TruMap a hagyományos papír térképre emlékeztető megjelenés egy tisztább átláthatóbb térképet kínál, ezáltal megkönnyíti a tájékozódást. A gazdaságos útvonaltervezéssel olyan utat számol a szoftver, ami a kanyarokat és a megállásokat-elindulásokat figyelembe véve kevesebb üzemanyag-felhasználással jár.
-Időtöltés: ˝Explore Mode˝ segítségével könnyen megtalálhatjuk a számunkra fontos hasznos helyeket (POI), időt és energiát takarítva meg a többlépcsős keresési menü használatával szemben. A lebegő hasznos helyek menü beépített útikönyvként széleskörű információt szolgáltat, megkönnyítve ezzel a felfedezést. A rögzítés gomb megnyomásával útvonalakat, hanganyagokat készíthetünk saját útikönyvünk számára, amit később újranézhetünk vagy akár másokkal is megoszthatunk.
-Könnyű használat: Az ikonok kezdő felhasználók számára is érthetőek. A menü felépítése lehetővé teszi, hogy ne kelljen oda- és visszanavigálni az útvonal tervezés során, vagy a hasznos helyek keresésekor.

A Mio Spirit olyan felhasználóbarát funkciókat kínál, mely segítségével az érdekesebb navigációs helyeket könnyedén megtalálhatjuk. A teljes étterem nevének megadása helyett, elég annak csak egy részét beírnunk, mint például: ˝kávézó˝, és a közelben fellelhető összes kávézót megjeleníti. A könnyen kezelhető felhasználói felület ugyancsak a PND tulajdonosok kényelmét szolgálja.

˝A Mio Spirit egy igazi áttörés a navigációs szoftverek területén. Örülök, hogy a Moov S sorozat tagjai hamarosan Magyarországon is elérhetőek lesznek. Bizonyára lenyűgözik majd a felhasználókat és nem fognak az új készülékekben csalódni˝ – mondta Banga Zsuzsanna, a Mio Technology magyarországi marketing menedzsere. Továbbá hangsúlyozta, hogy a Mio Spirit szoftver bevezetésével, a PND készülékek még több élményt, magabiztosságot és örömteli perceket kínálnak majd az utazás során, melyek használatával egyben pénzt, időt és energiát takaríthatunk meg.

Az új készülékek közül az S505-ös modell (4,7 colos LCD) 64.900 forintba kerül, az S555 (4,7 colos LCD) 79.900 forintos áron kapható, az S760-ért (7 colos LCD) pedig 89.900 forintot kérnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés