Connect with us

Hirdetés

technokrata

Java programok tömkelege, egy helyen

Kütyük

Java programok tömkelege, egy helyen

A Sun bemutatta Java alkalmazásokat összefogó webes áruházát, ahonnan a „fogd és vidd” technológiával gyerekjáték a programok letöltése és telepítése.

A 2009-es JavaOne konferencián a Sun Microsystems első alkalommal mutatta be a nyilvánosságnak a Java Store portált. A disztribúciós csatornán a fejlesztők közvetlen kapcsolatba léphetnek a világ mintegy 800 millió Java-technológiát alkalmazó számítógépes felhasználójával. A webáruházban a vásárlók tetszés szerint böngészhetik és vásárolhatják meg a Java, valamint JavaFX- alapú alkalmazásokat. „A Java Store a legérdekesebb, leghasznosabb és legszórakoztatóbb Java-szoftverek, illetve tartalmak gyűjtőhelye lesz.” – nyilatkozta Eric Klein, a Sun Java-marketingért felelős alelnöke.

A Sun bejelentette, hogy már elkezdődött a Java Store egyéni bétatesztje, és a portál még az idén elérhetővé válik minden egyesült államokbeli Java-felhasználó számára. A fejlesztők már elkezdhetik beküldeni a Java Warehouse-ba a Java Platform Standard Edition (Java SE) és JavaFX verzióra fejlesztett alkalmazásokat, amelyek később elérhetővé válnak a Java Store-ban.

A JavaFX platformon létrehozott Java Store a Java futásidejű környezetén (JRE) keresztül automatikusan jut el a végfelhasználókhoz. A Java Store webáruházban személyes hatékonyságnövelő, üzleti, közösségiháló- és szórakoztató szoftverek találhatók, amelyek egyszerű felhasználói felületen keresztül érhetők el. A Java Store segítségével a felhasználók biztonságosan, egyszerű egérműveletekkel közvetlenül számítógépükre telepíthetik az alkalmazásokat, ami az eddiginél jóval egyszerűbb folyamatot jelent.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés