Connect with us
Hirdetés

technokrata

Magyarországon is kapható az LG 8 megapixeles csúszkamobilja

Kütyük

Magyarországon is kapható az LG 8 megapixeles csúszkamobilja

8 megapixeles kamera arc-, és mosolyfelismeréssel ötvözve.

Májustól hivatalosan már hazánkban is kapható az LG KC780 mobiltelefon, mely többek között az LG Mobile márkaboltban (Mammut II., Budapest) vásárolható meg. A keskeny kialakítású csúszkamobil 8 megapixeles kamerát és a fotózáshoz arc-, és mosolyfelismerő funkciót rejt magában, így ideális választás portréfotózáshoz is.

˝Az LG tapasztalatai szerint, amikor a felhasználók telefonnal fotóznak, jellemzően magukról, egymásról, azaz többnyire emberekről készítenek képeket. A KC780 erre a felhasználói igényre ad választ egyedi kamerafunkcióival, amely – a 8 megapixeles kamerával, az arc-, és mosolyfelismerő funkciókkal – portréfotózásra kiválóan alkalmas˝ – jellemezte a készüléket Kárpáti Zoltán, az LG Electronics Magyar Kft., magyarországi GSM értékesítési menedzsere.

Az újdonság kamera moduljában egy 8 millió képpontot (3.264×2.448 pixel) számláló CMOS szenzor teljesít szolgálatot. A videófelvevő D1, vagyis 720×480 pixeles felbontás mellett 30 képkocka/másodperc sebességű felvételeket készít. A vaku sajnos nem xenonos, hanem LED-es, ezenkívül pedig említést érdemel, hogy a Schneider-Kreuznach optikás és autofókuszos kamera arcfelismerésre, képstabilizálásra és vörösszem-hatás csökkentésre is képes, maximális fényérzékenysége pedig ISO1600.

A háromnormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék többek közt azért lehet olcsó, mert a HSDPA, az UMTS, a Wi-Fi és a GPS is kimaradt belőle, így a vásárlóknak ezúttal be kell érniük az EDGE, GPRS és Bluetooth (2.1) wireless technológiákkal. A szétcsúsztatható kialakítású LG KC780 belső memóriája 140 MB kapacitású és microSD memóriakártyákkal bővíthető (maximum 8 GB).

A 119 gramm tömegű telefon csukott helyzetben 107 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 13,9 milliméter vastag, a 2,4 colos TFT kijelző pedig QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú. Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még a DivX támogatásról, az RDS funkciós sztereó FM rádióról, a mozgásszenzorról, az egyedi Bluetooth-webcam funkcióról, illetve a 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról (450 órás készenlét, 6 órás beszélgetési idő).

A KC780-as mobiltelefon hazánkban kártyafüggetlenül többek között az LG Mobil Márkaboltban kapható a Mammut II. bevásárlóközpontban, 79.990 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés