Connect with us

technokrata

Beépített autós navigáció 3D-ben – új Nav N Go Limousine

Kütyük

Beépített autós navigáció 3D-ben – új Nav N Go Limousine

Íme a Nav N Go legfrissebb fejlesztése.

Már műszerfalba épített képernyőn is élvezhető a valósághű 3D-s navigáció, hiszen megjelent a beépíthető Nav N Go Limousine termékhez kompatibilis, Nav N Go iGO 8 alapú navigációs szoftver. Az új szoftververzió további olyan fejlesztéseket is tartalmaz, melyek még könnyebbé teszik a tájékozódást.

A legújabb Nav N Go Limousine navigációs szoftver ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a népszerű Nav N Go iGO 8. Az autóba épített képernyőkkel működő Nav N Go Limousine új szoftververziója egyedülálló grafikai megoldásokat, köztük valósághű 3D-s megjelenítést alkalmaz, így a navigációs képernyőn életszerű domborzatot, többszintű utakat és 3D-s tereptárgyakat, akár híres épületeket is láthatunk menet közben. Újdonságként a Nav N Go Limousine szoftverben is megjelennek a tájékozódást megkönnyítő útjelző táblák, melyek főleg autópályán való közlekedéskor segítenek megtalálni a jó haladási irányt. Hasonlóan hasznos a sávinformáció is, valamint a madártávlat mód, illetve az egyirányú utcák és házszámok feltüntetése.

A gyors és megbízható program egyéb változtatásokon is átesett. A kezelőfelület átláthatóbb lett, minden olyan adat megjelenik a képernyőn, amire az adott pillanatban, vagy a következő manővernél szükség lehet.

A Nav N Go Limousine új szoftververziója már a legfrissebb, 2008. negyedik negyedévi teljes Európa térképet tartalmazza. A Tele Atlas Nyugat-Európa, és a Nav N Go egyedülállóan részletes Kelet-Európa térképcsomagja kifogástalan lefedettséget nyújt 43 országban.

Az új, 3D-s szoftververzió 2 GB-os SD memóriakártyán jelenik meg, és a Nav N Go Limousine hivatalos viszonteladói hálózatában lesz kapható, bruttó 22.900 forintos ajánlott fogyasztói áron. A megvásárolható program kompatibilis a 2007-ben megjelent, eredeti Nav N Go Limousine csomaggal, és tökéletesen fut a korábbi, távirányítóval vezérelhető hardvereken.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin