Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ első átlátszó mobilja – LG GD900

Kütyük

A világ első átlátszó mobilja – LG GD900

Részletek a világ egyik legkülönlegesebb érintőkijelzős telefonjáról.

Az LG leleplezte a világ első átlátszó billentyűzetű készülékének rejtett funkcióit. A gyártó most Las Vegasban, a 2009-es CTIA Wireless kiállításon demonstrálta az LG GD900 egyszerű kezelhetőségét. Az LG GD900 februárban debütált a barcelonai Mobil Világkongresszuson, ahol az elegáns formatervezés rajongói, a szakújságírók és a mobilkommunikáció szakértői egyaránt nagy lelkesedéssel fogadták. A divatteremtő telefon egyedi formatervezésének és funkcióinak együttese tömegeket vonzott az LG Electronics standjára.

A telefon nem csak újraértelmezi a formatervezés fogalmát, de újgenerációs funkciókat is rejt magában, ezáltal új lehetőséget nyújt mindazoknak, akik egyedi készüléket keresnek. A GD900 3 colos teljes érintőképernyője és áttetsző billentyűzete egyszerű kezelhetőséget, kényelmes elérést tesz lehetővé a telefon összes funkciójához.

A laptophoz szokott felhasználók is könnyen megbarátkozhatnak a GD900 átlátszó billentyűzetű érintőfelületével, mely hasonlóan a notebook-ok érintőfelületéhez (touchpad) egyszerű és dinamikus kezelhetőséget tesz lehetővé akár két ujjal is. A billentyűzet érzékenysége és kifinomult pontossága révén kiküszöbölhetők a véletlen mozdulatokból eredő parancsok vagy az internetes böngészés megszakadása.

A ˝Multi Touch˝ funkció javítja mind az online, mind az offline tartalmak olvashatóságát, köszönhetően az egy- és kétujjas kicsinyítési és nagyítási lehetőségnek. A ˝Gesture Shortcut˝ kényelmi funkció a felhasználó által beállított, közvetlen hozzáférést biztosít a kedvenc menükhöz csupán egyetlen érintéssel, így például a felhasználó az ˝M˝ betűhöz hozzárendelheti a zenelejátszó elindításának parancsát, és azt a későbbiekben egy gombnyomással elérheti.

Az LG a teljes, interaktív felhasználói élmény érdekében, kézírás-felismerő és érintés-visszajelző funkcióval is ellátta a GD900-at. A ˝Touch Wheel˝ funkció pedig kényelmes elérést és használatot biztosít a készülék multimédiás funkcióihoz.

Az LG GD900 a korszerű, prémium kategóriás készülékekhez méltó technikai és szoftveres jellemzőkkel egyaránt rendelkezik, melyekről további részletek a májusi világpiaci megjelenéssel egyidőben lesznek elérhetők.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés