Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows Live Hotmail – már Nokia mobilokon is

Kütyük

Windows Live Hotmail – már Nokia mobilokon is

A Nokia Messaging mostantól Windows Live Hotmail szolgáltatással is elérhető.

A Windows Live Hotmail, a világ egyik legnépszerűbb webalapú e-mail megoldása, mostantól a Nokia Messaging szolgáltatáson belül is elérhető, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók Nokia készülékeikkel elérjék a személyes e-mailjeiket. A Nokia már eladott több 10 millió készüléke mellett, májustól a Nokia 5800 XpressMusic, a vállalat első tömegpiacra szánt érintőképernyős készüléke is támogatja a Nokia Messaging szolgáltatást.

A Nokia Messaging jelenleg ingyenesen letölthető és telepíthető, és támogatja a világ legnépszerűbb e-mail fiókjait – a Windows Live Hotmailt, a Yahoo! Mailt, a Gmailt, az AOL Mailt – és több ezer további e-mail szolgáltató fiókjait is. Egyszerűen használható, segítségével egy Nokia készülékről akár 10 személyes postafiók is elérhető – és mindez egyetlen ikonon keresztül. Miután telepítettük a Nokia Messaginget, az e-mail fiókokat közvetlenül a telefonkészüléken, vagy a Nokia Messaging honlapján (http://email.nokia.com) tudjuk beállítani.

A Nokia 5800 XpressMusic-kal a Nokia Messaging már világszerte 20 különböző készüléken lesz elérhető, köztük a nemrég bemutatott Nokia E75-ön, az első készüléken, melyre gyárilag telepítik a Nokia Messaging alkalmazást, a Nokia E71-en – a világ legvékonyabb QWERTY billentyűzettel rendelkező készülékén, a Nokia E63-on, a Nokia E66-on és a Nokia N79-en. További Nokia modellek, köztük a Nokia E55, a Nokia N97 és az N86 8MP készülékek már Nokia Messaging támogatással kerülnek piacra.

˝Felismertük, hogy az e-mailezés széles körű elfogadását nem a rendelkezésre álló szolgáltatások hiánya, hanem a használhatóság gátolja. A Nokia Messaging tervezésekor az egyszerű használhatóság és a mobilitás volt a cél. A Nokia Messaging egy teljes értékű alkalmazás, azonban egyszerűsége miatt nem igényel technikai tudást a felhasználók részéről. Ennek köszönhetően csökken a bizonytalanság, és rövidül a szolgáltatás telefonra telepítéséhez és első használatához szükséges idő. A leggyakoribb műveletek és igények rangsorolásának köszönhetően a legfontosabb és leggyakrabban használt funkciók kerültek előtérbe˝ – mondta Atif Hussein, a Nokia termékekért és a Nokia Messagingért felelős alelnöke. ˝A Nokia 5800 XpressMusic-ra telepített Nokia Messaginggel mindenkihez eljuttatjuk a szolgáltatást, mindegy, hogy milyen beviteli módot preferálnak: az érintőképernyőt vagy a QWERTY billentyűzetet˝.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés