Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes, online útvonaltervező a TomTomtól

Kütyük

Ingyenes, online útvonaltervező a TomTomtól

Online Route Planner Magyarországon.

Elérhetővé vált az eddig béta-teszt módban futtatott, korábban regisztrációhoz kötött TomTom Online Route Planner a magyar felhasználók számára is. Az ingyenes online útvonaltervező segítségével a felhasználók még indulás előtt, megbízható utazási adatok és érkezési időpont kalkuláció alapján megtervezhessék utazásaikat.

Az IQ Routes technológiából nyert több mint 600 milliárdnyi korábban mért útvonal-kalkulációra építve a szolgáltatás magába foglalja a TomTom által képviselt összes navigációval kapcsolatos tudást és tapasztalatot. Az IQ Routes technológia segítségével az útvonaltervező a kívánt útvonalat valós tényekre alapozva és nem pedig becsült sebességi adatok alapján méri.

A fentieken túl a szolgáltatás magába foglalja a Map Share technológiából nyert információkat is, ily módon a rendszer mindig a lehető legfrissebb térképek alapján tervezi az útvonalat. Továbbá, azokban az országokban, ahol már elérhető a TMC szolgáltatás és technológia is, az innen nyert információk szintén feldolgozásra kerülnek és használatkor megjelennek az online útvonaltervezőben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés