Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legfrissebb térképek iGO 8-hoz és iGO 2006 Plus-hoz

Kütyük

A legfrissebb térképek iGO 8-hoz és iGO 2006 Plus-hoz

A legújabb, 2008. negyedik negyedévi térképek már letölthetők a 3D-s Nav N Go iGO 8 és az iGO My way 2006 Plus navigációs szoftverekhez.

A Nav N Go iGO 8 PDA-szoftverhez, valamint a Nav N Go iGO 8 platformot használó, harmincnál is többféle navigációs készülékhez (PNA-hoz) a Nav N Go elérhetővé tette a legfrissebb, 2008. negyedik negyedévi 3D-s térképeket.

A naviextras.com frissítőportál a számos ingyenes frissítés mellett plusz térképeket is kínál a felhasználók számára, így az előre telepített térképek kiegészítéseképpen minden eddiginél rugalmasabban szerezhetők be plusz térképek, akár nyaralásokhoz vagy üzleti utakhoz. A naviextras.com a több mint 60 ország térképe mellett 3D extrákat (3D várostérképeket és 3D nevezetességeket), valamint útbiztonsági kamera adatbázisokat is kínál.

A Nav N Go továbbra is ellátja frissítésekkel régebbi szoftververzióinak felhasználóit is. Ezúttal az iGO My way 2006 Plus PDA-s navigációs szoftverhez adott ki naprakész térképeket, több mint 40 országra. A szoftververzió frissítőportálján, a http://my.navngo.com weboldalon lehetőség nyílik a teljes Európa térkép frissítésére, valamint a kelet-európai régió 12 országának, köztük Magyarország és Oroszország úthálózatának frissítésére is.

Ahogy eddig, most is lehetőség nyílik az iGO My way 2006 Plus szoftver verziófrissítésére is, így a kellően nagyméretű SD-kártyával rendelkező felhasználók egyszerűen áttérhetnek a népszerű Nav N Go iGO 8 3D-s navigációs szoftverre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés