Connect with us
Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson W395: szétcsúsztatható új Walkman mobil

Kütyük

Sony Ericsson W395: szétcsúsztatható új Walkman mobil

A csúszkás W395 Walkman mobil beépített hangszóróinak köszönhetően bárkivel megoszthatjuk kedvenc zenéinket.

A W395 mostani bemutatásával a Sony Ericsson ezúttal ismét a fiataloknak kíván kedveskedni egy készülékkel. Kiváló zenei élményt élhetnek át azok, akik a beépített hangszórók, vagy a HPM-64 sztereó headset segítségével szólaltatják meg a legjobb dalokat.

A kedvező árú W395 készüléket a könnyen kezelhető gombok, az 1 GB-os memóriakártya és az FM rádió teszi teljessé. A Sony Ericsson közkedvelt TrackID szoftvere az ismeretlen dalok felderítésében segít.

˝A Sony Ericsson büszke a fiatal vásárlókkal fenntartott kapcsolatára; a W395 minden igényüket kielégítve gondoskodik a minőségi zenei élményről˝ – mondta Alexandre Cardon, a Sony Ericsson Zenei részlegének Termékmarketing Vezetője. ˝Az eddigi legkedvezőbb árú Walkman csúszkás mobilunk segítségével a vásárlók nem csak kedvenc zenéiket, hanem videóikat és fényképeiket is megoszthatják egymással annak érdekében, hogy minél teljesebb körű szórakozatásban legyen részük˝.

Ha meguntuk a zenehallgatást, a 2 megapixeles kamerával könnyedén készíthetünk képeket, majd meg is oszthatjuk azokat blogunkon, vagy Bluetooth-on keresztül barátainkkal.

A W395 Walkman mobil GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 hálózatokon működik. A készülék Blush Titanium (titán) színben lesz kapható 2009 első negyedévének végétől a kiemelt üzletekben. A telefon a későbbiekben Dusky Grey (szürke) színben is elérhető lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés