Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korlátlan zeneletöltés ingyen, legálisan

Kütyük

Korlátlan zeneletöltés ingyen, legálisan

Mostantól még több népszerű hazai zene érhető el a Vodafone Korlátlan Zeneletöltőjében, két héten át díjmentesen.

Február 18-tól újabb hazai kiadók előadóinak slágereivel bővült a Vodafone Korlátlan Zeneletöltő szolgáltatása. Az Universal mellett, a CLS Records, a Fehér Sólyom, a Private Moon és Gold Record kiadókkal kötött együttműködésnek köszönhetően számos hazai előadó slágereit élvezhetjük nem csak mobilon, de akár a számítógépünkön is. Bárki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő szórakozást, hiszen Rúzsa Magditól, a Belgán át, egészen a 30Y-ig szinte mindenki megtalálható, aki a magyar zenei életben jelen van.

A hazai slágereken túl a Vodafone még egy meglepetést is tartogat, mivel a Korlátlan Zeneletöltő szolgáltatás február 18-tól 2 héten át díjmentesen érhető el a Vodafone live!-on regisztráló ügyfelek számára.

A Vodafone tavaly szeptemberben elindított szolgáltatásával az előfizetők korlátlanul tölthetnek le zenét mobiltelefonjukra és a www.vodafone.hu/zene oldalról számítógépükre egyaránt. A Korlátlan Zeneletöltéssel kevesebb, mint egy CD áráért (900 forint/2 hét) szerezhetőek meg kedvenc zenéink mobilra és számítógépre egyaránt – legálisan.

A Korlátlan Zeneletöltés szolgáltatás megrendelhető a Vodafone live!-on a Zene & Csengőhang/ Korlátlan Zeneletöltés menüpontban, vagy SMS-ben: a ZENE szó elküldése a 1744-re majd válasz SMS-ben kapott live!-os link megnyitásával.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés