Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új menedzsment a GTS-Datanetnél

Kütyük

Új menedzsment a GTS-Datanetnél

Új műszaki és jogi igazgató a szolgáltatónál.

A műszaki igazgatói pozíciót 2008. december 1-jétől Ökrös Imre (34) tölti be, aki több mint tíz éve áll a GTS alkalmazásában. A GTS-Datanet 2009. január 1-i hatállyal Dr. Üveges Enikőt (33) nevezte ki jogi igazgatójává. A szakember 2004 óta a GTS-Datanet akvizíciókért és nemzetközi ügyekért felelős jogtanácsosaként tevékenykedett. A 2008. december 16-án létrehozott Stratégiai, Termékfejlesztési és Kommunikációs Osztály vezetésével pedig Szép Tibort (48) bízták meg. A szakember 1997-ben projektmenedzserként csatlakozott a GTS-Datanethez; 2000 óta stratégiai és üzletpolitikai tanácsadóként elsősorban a távközlési piac szabályozásával kapcsolatos kérdésekkel és termékfejlesztéssel foglalkozott.

A 2008. november 1-jén, Pauer Pál ügyvezető igazgatói kinevezésekor megszűnt értékesítési igazgatói pozíció feladatköreit három új menedzsment tag megosztva veszi át, akik valamennyien közvetlenül a cégvezetőnek jelentenek.

A nagykereskedelmi és nemzetközi szolgáltatások értékesítéséért továbbra is Kalocsai Viktória (35) felel, a belföldi értékesítési üzletág változatlanul Szabó Zoltán Attila (41) irányítása alatt áll, a lakossági szolgáltatásokat nyújtó üzletágért pedig a továbbiakban is Kulcsár Sándor (43) felel, aki 1999-ben csatlakozott a céghez, mint kiemelt ügyfélkörért felelős menedzser. A GTS-Datanet új felső vezetésében a gazdasági igazgató változatlanul Koncz András, aki 2001 óta dolgozik a cégnél jelenlegi beosztásában. Hét év után távozott viszont a menedzsmentből Dr. Takács Márta HR igazgató. Ezt a pozíciót a cég a jövőben nem kívánja betölteni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés