Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hivatalos: Nokia E63 – üzleti okostelefont mindenkinek!

Kütyük

Hivatalos: Nokia E63 – üzleti okostelefont mindenkinek!

A Nokia bemutatta tömegpiacra szánt új Eseries üzenetküldő készülékét: a Nokia E63 a sikeres Nokia E71 kistesója.

A vállalat vezető üzenetküldő készüléke, a Nokia E71 sikerére építve, a Nokia E63 a QWERTY típusú billentyűzetet szélesebb közönségnek kínálja elérhető áron. A Nokia E63 telefont a tervek szerint a következő hetekben kezdik el árulni, várhatóan 199 eurós (55 ezer forint) nettó kiskereskedelmi áron.

˝Kutatásaink azt mutatják, hogy az emberek olyan készüléket szeretnének, amelyikkel kézben tarthatják magán- és szakmai életüket is, de segít nekik különválasztani a kettőt. Amikor valaki leül ebédelni, szeretne naprakész lenni közösségi hálózatain, vagy böngészni a személyes e-mail postafiókjában, ugyanakkor nem akarja, hogy a munka közbeszóljon. Ez egy újabb remek példa arra, hogy a technika alkalmazkodik az azt használó emberekhez˝ – mondta Soren Petersen, a Nokia senior alelnöke. ˝A Nokia E63 egy újabb lépcsőfok az Eseries sorozatban – egy olyan üzenetküldő készülék, amellyel az emberek ugyanannyira részt tudnak venni a baráti körük életében, mint az üzleti kapcsolataik alakulásában˝.

Miközben a Nokia E63 formatervezésével, két új színével és kellemes fogásával a fogyasztók egy új csoportja számára válik vonzóvá, nagyon is az Eseries család tagja. ˝Az emberek arra használják az Eseries készülékeket, hogy hozzáférjenek vállalati e-mailjeikhez, áttekintsék a naptárjukat és dolgozzanak az üzleti hálózatukon, ezért a Nokia E63 változatlanul wifi csatlakozást, könnyű Mail for Exchange elérést, valamint gyorsbillentyűket kínál a névjegyzékhez, naptárhoz és az e-mailhez˝ – folytatta Petersen.

A Nokia E63 képes arra, hogy a profilok között egyetlen gomb lenyomásával váltson: a vállalati e-mailek, megbeszélések és intranetes adatok megtekintéséről személyes profilra váltva, a barátok fényképére, a személyes e-mailekre és shortcutokra a kedvenc hobbik blogjára vagy weboldalaira. ˝Az elképesztő reakció kapcsán, amit a Nokia E71 váltott ki – amely nagyon gyorsan lett kategóriájának legkelendőbb darabja – világos lett számunkra, hogy jó irányba haladunk˝ – tette hozzá Petersen. ˝Az emberek gazdag élményekre vágynak, amikor az üzenetküldést, a közösségi hálózatokat vagy az internetet használják. A Nokia E63-mal élvezheted a webet, frissítheted státuszodat és hatékonyan dolgozhatsz egyszerre több e-mail postafiókkal˝.

A Nokia E63 tartalmazza továbbá a Files on Ovi-t, egy olyan szolgáltatást, melynek segítségével az emberek elérhetik számítógépes fájljaikat, még akkor is, amikor a számítógépük kapcsolat nélkül dolgozik. Mindenki, aki megvásárolja a mobiltelefont, ingyen jut 1 GB online tárhelyhez is.

A 113x59x13 milliméter méretű és 126 gram tömegű (műanyag borítás) Nokia E63 rubinvörös és ultramarinkék színekben lesz kapható. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék fix fókuszos kamerájával 2 megapixeles fotók (E71: 3 megapixel), illetve QVGA videók (15 fps) készíthetők, melyek aztán a 110 MB-os belső memóriában, illetve microSD memóriakártyákon tárolhatók el. Említést érdemel még a 320×240 pixeles, 2,36 colos képátlójú TFT kijelző, a GPRS/EDGE/UMTS adatátvitel, a Bluetooth és Wi-Fi támogatás, a 3,5 milliméteres audió csatlakozó, illetve a 660 perces beszélgetési idő és a maximum 430 órás készenlét. GPS és HSDPA nincs az S60 (Symbian) szoftveres smartphone-on.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés