Connect with us

Hirdetés

technokrata

8 megapixeles Walkman csúcsmobil

Kütyük

8 megapixeles Walkman csúcsmobil

Előzetes információk a Sony Ericsson jövő évi új high-end zenetelefonjáról.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a jövő esztendő Walkman csúcsmodelljében már egy 8,1 megapixeles felbontású és autofókuszos kamera fog helyet kapni. Mint ismeretes, idén csak a C905-ös Cyber-shot csúcskészülékben van ilyen felbontású kamera, Walkman fronton pedig jelenleg az 5 megapixeles W902 jelenti a kamera-csúcsot. Ahogy arról már beszámoltunk, 2009-ben érkezik a cég első 12 megapixeles Cyber-shot modellje, így teljesen hihetőnek tűnik, hogy a Walkman széria megkapja majd első 8 megapixeles készülékét.

Az egyelőre ismeretlen típusjelzésű új Walkman zászlóshajó szétcsúsztatható kialakítást és fémborítást kap. A TFT technológiájú kijelző 2,6 colos képátlón 320×240 pixelt és 262 ezer színárnyalatot vonultat fel, a kamera pedig vakuval, arcdetektálással és QVGA/30 fps videófelvevővel rendelkezik.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a Walkman 4.0 zenelejátszó alkalmazás, a dupla hangszórós sztereóhangzás, a szabványos 3,5 milliméteres audió csatlakozó aljzat, illetve az RDS funkciós sztereó FM rádió. Azt egyelőre sajnos még nem tudni, hogy a Sony Ericsson pontosan mikor jelenti majd be ezt az új készüléket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés