Connect with us

technokrata

Friss térképek és új navigációs szoftver a Nav N Go-tól

Kütyük

Friss térképek és új navigációs szoftver a Nav N Go-tól

A Nav N Go ezúttal a Limousine szoftvert frissítette fel – a legutóbb október végére ígért iGO 8 frissítések sajnos még mindig nem jelentek meg.

Bő egy év telt el azóta, hogy az autókba beépíthető Nav N Go Limousine navigációs berendezés megjelent Magyarországon. 2008-tól a termék már újabb térképekkel került forgalomba, mostantól pedig lehetőség nyílik a korábbi térképverziók frissítésére is.

Az októbertől elérhető Nav N Go Limousine frissítés lehetőséget ad a meglévő tulajdonosoknak, hogy könnyedén naprakésszé tegyék autóba épített navigációs berendezésük térképeit. A szervizhálózatban kapható 2 GB-os SD memóriakártyán a teljes Európa térképállomány legfrissebb, 2008.07-es verziója található meg. A magyarországi változásokat tekintve ez azt jelenti, hogy az új térképek már tartalmazzák a néhány hete átadott Megyeri hidat, valamint az M0, M7 és M6 autópályák új szakaszait. A hazai úthálózat összesen 400 kilométerrel bővült, és több mint 4.300 frissítés történt az adatbázisban. A hazai térképfrissítés mellett a Nav N Go Limousine az egész közép- és kelet-európai régióban kiemelkedő lefedettséget biztosít.

A térképek mellett a Nav N Go Limousine szoftvere is frissült, hiszen a Nav N Go Kft. fejlesztői a felhasználóktól érkezett visszajelzések alapján több kisebb hibát is kijavítottak. A frissítéseket tartalmazó SD memóriakártya a szervízhálózat üzleteiben vásárolható meg, bruttó 24.900 forintos ajánlott fogyasztói áron, és ugyanott lehet kérni a kártyacserét is.

A beépíthető Nav N Go Limousine elsősorban azoknak a gépjármű tulajdonosoknak jelent nagy segítséget, akik felsőkategóriás autóikban a beépített gyári rendszeren nem élvezhetik maradéktalanul a navigáció előnyeit, és ezen változtatni szeretnének. Emellett az eszköz szinte bármely gépjárműbe beépíthető, utólag vásárolt kijelzőhöz csatlakoztatva. A program könnyen kezelhető menürendszere és vizuálisan megnyerő felülete igazi élményt nyújt a vezetéshez, miközben harmonikusan integrálja a navigációt az autó műszerfalába.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin