Connect with us

technokrata

HTC Touch Diamond – színkavalkád a javából

Kütyük

HTC Touch Diamond – színkavalkád a javából

A gyémántos HTC modell abszolút színes egyéniséggé vált.

A májusban bejelentett és nyár eleje óta kapható HTC Touch Diamondnak először a fekete, majd pedig a fehér változata bukkant fel, hamarosan pedig hat újabb színárnyalatban lesz elérhető a nemrégiben EISA díjat (legjobb smartphone) kapott készülék. Ezek a színek egész konkrétan a következők: barna, kék, lila, rózsaszín, sárga, vörös. Mit is mondhatnék még? Szabad a választás!

HTC Touch Diamond
Az egyedi megjelenésű és immár nyolc különböző színben gyártott HTC Touch Diamond designja leginkább a Nokia Prism mobiljainak háromszögek ihlette külsejéhez hasonlatos. Friss fejlesztés a új kezelőfelület, mely TouchFLO 3D névre hallgat, és minden korábbinál egyszerűbb használattal kecsegtet.

A készülékbe szerelt 2,8 colos érintőkijelző ezúttal nem QVGA, hanem VGA felbontású, vagyis 640×480 pixel büszke tulajdonosa. A display alatt érintőgombokkal felvértezett újdonság hátsó részében egy 3,2 megapixeles felbontású és autofókusz funkciós kamera teljesít szolgálatot (sajnos vaku nélkül), melynek fotó és videó felvételeit a 4 GB-os belső memóriában lehet eltárolni (microSD slot nincs).

A Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszert futtató okosság a jó öreg GPRS, EDGE és UMTS mellett a villámgyors HSDPA vezeték nélküli adatátvitelt is támogatja, így segítségével akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Említést érdemel még az 528 MHz-es frekvenciájú Qualcomm MSM 7201A processzor, a mozgásszenzor (automatikus kijelzőkép-forgatás), az RDS-es sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 (A2DP), a Wi-Fi (802.11b/g), a HSUPA, illetve az eGPS (enhanced Global Positioning System) funkció. 3,5 milliméteres szabványos audiocsatlakozó sajnos nincs; a 102x51x11,5 milliméter méretű HTC Touch Diamond tömege 110 gramm.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin