Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bluetooth karórával megspékelt Sony Ericsson mobil

Kütyük

Bluetooth karórával megspékelt Sony Ericsson mobil

A Pannonnál most egy vezeték nélküli technológiával felvértezett karóra is jár az egyik Sony Ericsson telefon mellé.

A Pannon októberi akciójában 49.980 forintba kerül az a páros, mely áll egyrészt a Sony Ericsson K660i mobiltelefonból, másrészt pedig egy high-tech karórából, a Sony Ericsson MBW-150-ből. Az ajánlat természetesen új előfizetés, illetve kétéves hűségnyilatkozat vállalása mellett érvényes. A készülékek egyébként már 9.990 forintos kezdőrészlet befizetésével (THM: 0%) is hazavihetők.

Sony Ericsson MBW-150
Az MBW-150 Bluetooth karórával elutasíthatjuk, némíthatjuk, vagy fogadhatjuk a telefonra, illetve a headsetre érkező hívást. A készüléki karcolásálló ásványi kristály üveglappal és tükröződésmentes bevonattal van ellátva. Ha nem a telefon vezérlésére használjuk éppen, az óra teljesen hétköznapi időmérőnek tűnik a diszkrét OLED panelnek köszönhetően, ami csak akkor látszik, ha használatban van. A Bluetooth technológia beépítése nem jelent kompromisszumokat a hagyományos időmérési funkciók terén: az analóg kvarc precíziós szerkezet és a telefonnal szinkronizált digitális óra biztosítják, hogy az MBW-150 pontos legyen.

Bejövő híváskor, vagy szöveges üzenet érkezésekor az MBW-150 Bluetooth karóra gyengén rezegni kezd a csuklón, egy gyors pillantással pedig ellenőrizhető a hívó azonosítója az óra kijelzőjén. Az óra egy gombjának megnyomásával elutasíthatjuk, némíthatjuk, vagy fogadhatjuk a telefonra, illetve a headsetre érkező hívást. Mindemellett a MBW-150 Bluetooth karóra zenei távvezérlőként is használható, ha a telefon a szoba másik végében van, vagy az otthoni hangfalakhoz csatlakoztatva használjuk, közvetlenül az óráról vezérelhetjük a hangerőt, válthatunk a számok között és leállíthatjuk a zenét anélkül, hogy akár fel kellene állnunk a székből. Az Auto pairing szolgáltatásnak köszönhetően az óra automatikusan csatlakozik a telefonhoz az első összekötéskor, így nincs szükség külön telepítésre. Ha előfordul, hogy szem elől tévesztjük a telefont, az MBW-150 Bluetooth karóra segít abban is, hogy megtaláljuk, hiszen vibráló jelzést ad, ha a telefon hatótávolságán kívülre kerül.

Sony Ericsson K660i
A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítással rendelkező Sony Ericsson K660i 104 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 14,7 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 95 grammot nyom. A Lime on White, Wine on Black, Cyan on Black, illetve Silver on Black színváltozatokban készülő telefon hátsó szekciójában egy 2 megapixeles felbontású CMOS szenzor teljesít szolgálatot, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felvételek készíthetők. A kamera kapcsán említést érdemel még a Photo fix funkció, a négyszeres nagyításra képes digitális zoom, illetve a videófelvevő szolgáltatás (QVGA, 15 fps).

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson K660i a mai elvárásoknak megfelelően GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (maximum 3,6 Mbit/s) hálózatokban egyaránt használható, és természetesen a Bluetooth 2.0 (A2DP, EDR) sem hiányzik belőle. A 32 MB-os kapacitású belső memória Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, a 262 ezer színárnyalatú és 2 colos képátlójú TFT kijelző pedig QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású. A gyári alapcsomagban egy 256 MB kapacitású M2 memóriakártya található.

Végül, de nem utolsó sorban szólnunk kell még az RDS funkciós sztereó FM rádióról, a TrackID- és MegaBass-képes MP3/AAC zenelejátszóról, a NetFront webböngészőről, illetve a PictBridge és USB Mass Storage támogatásról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés