Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: új szolgáltatások, friss mobiltelefonok

Kütyük

Vodafone: új szolgáltatások, friss mobiltelefonok

Lássuk, hogy mik a legfrissebb újdonságok a Vodafone háza táján!

A Vodafone a magyar piacon elsőként vezette be korlátlan zeneletöltő áruházát, multimédiás tarifáit, és kínálatát most új okostelefonokkal bővítette. A mobil internetezési élményt teljesen átformálhatja a Vodafone által bemutatott új internet adaptációs motor, melynek köszönhetően bármilyen internet tartalom a mobiltelefonokra optimalizálva jelenik meg, készüléktől függően. Így mostantól a mobilkészülékeken is úgy böngészhetünk, mintha a számítógépünk képernyőjét olvasgatnánk.

A Vodafone szeptemberben indította el szintén egyedülálló zenei szolgáltatását, az Unlimited Music Store mobil zeneáruházat, melyet eleinte WAP-on, majd októbertől interneten is elérhetnek a Vodafone ügyfelei. Az előfizetők előfizetési díj ellenében, hozzávetőleg egy CD árának feléért, korlátlanul tölthetnek le dalokat, zeneszámokat a legnevesebb hazai és külföldi előadóktól, válogathatnak több százezer zeneszám között, és mindezt teljesen legálisan.

A Vodafone elsőként jelentkezett a hazai piacon az új, havidíjas multimédia tarifákkal, melyek elsősorban azoknak szólnak, akik szeretnek zenét hallgatni, képeket nézegetni vagy az interneten böngészni, de eddig csak nagy költségek árán tehették ezt. Az 5.000, 7.500, 10.000 és 15.000 forintos havidíjért elérhető csomagok nemcsak lebeszélhetőséget, ingyen SMS-eket és felhasználható adatforgalmat tartalmaznak, de egyes esetekben az ˝Unlimited Music Store˝ havidíját is magukban foglalják.

Az új szolgáltatásokhoz természetesen az ezeket kihasználni képes, high-tech mobil készülékekre is szükség van. Október 1-jétől a Vodafone újabb érintőképernyős készülékkel, a Samsung i900-zal bővíti kínálatát, a már meglévő HTC Diamond és Samsung F480 okostelefonok mellett.

Az elegáns HTC Touch Diamond háromdimenziós felhasználói felületével könnyen böngészhetünk videóink, fényképeink, zeneszámaink között, míg a beépített GPS segítségével bárki könnyedén megtervezheti útvonalát. A Samsung F480 és a Samsung i900 érintőképernyős készülékek szintén támogatják a HSDPA technológiát és widgeteket (mini applikációk). A Samsung F480 5 megapixeles kamerája automatikus arcfelismerő funkcióval és képstabilizátorral rendelkezik, illetve az intelligens ˝smile shot˝ technológia képes arra, hogy akkor készítsen fotót valakiről, amikor mosolyog. A Samsung i900 egy Windows Mobile 6.1 szoftverre épülő készülék, mely 5 megapixeles kamerával és 8 GB beépített memóriával rendelkezik. A HSDPA mellett ezzel a készülékkel már egyszerűen kapcsolódhatunk a Wi-Fi hálózatokra is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés