Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lottó és egyéb szerencsejátékok a Vodafone-nál

Kütyük

Lottó és egyéb szerencsejátékok a Vodafone-nál

A Vodafone elindította Mobil Lottó szolgáltatását.

A mai naptól a Vodafone havidíjas ügyfelei már mobilon keresztül is feladhatják számaikat a Szerencsejáték Zrt. különböző játékaira, mivel ezentúl SMS-en keresztül is játszhatnak Ötös-, Hatos- és Skandináv lottót, Jokert, Puttót, Kenót, valamint sportfogadásokat – totót és góltotót – is indíthatnak.

A Vodafone Mobil Vásárlás szolgáltatásainak köre – az autópálya-díj SMS-ben való fizetése mellett – Mobil Lottó szolgáltatással bővült. Mindezt azért, hogy egyre több dolgot intézhessenek a Vodafone ügyfelei egyszerűen és kényelmesen, mindössze néhány gombnyomással.

A Mobil Lottó szolgáltatást valamennyi havidíjas Vodafone ügyfél igénybe veheti. Az SMS-ben történő fogadás előzetes regisztrációt nem igényel, ellenértékét az ügyfél havi telefonszámlája keretében utólag egyenlíti ki. A Mobil Lottó szolgáltatás ára, a nyerési esélyek, valamint az egyéb feltételek megegyeznek a papír alapú szerencsejáték fogadással. Ezenkívül a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges két normál díjas SMS ára kerül felszámításra minden vásárlásnál.

A Mobil Lottó SMS-ben igénybe vehető játékai a következők:
-Ötöslottó
-Hatoslottó
-Skandináv lottó
-Joker
-Puttó
-Kenó
-Totó
-Góltotó.

A Mobil Lottó szolgáltatás használata egyszerű, mivel az 5-ös, 6-os, vagy 7-es számjegy elküldése SMS-ben a 1756-os telefonszámra egy egymezős Ötöslottó, Hatoslottó vagy Skandináv lottószelvénynek felel meg. Az egyhetes, egymezős, Joker nélküli gépi Ötöslottóért pedig egy üres SMS elküldése szükséges csupán a 1756-os számra.

A T-Mobile egyébként már 2005-ben, a Pannon pedig 2007-ben indította el saját mobil lottó szolgáltatását.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés