Connect with us

Hirdetés

technokrata

Frissült a Nokia N95 8GB: újdonságok és hibajavítások

Kütyük

Frissült a Nokia N95 8GB: újdonságok és hibajavítások

A Nokia ismét felfrissítette az N sorozat egyik csúcsmodelljét.

Kezdjünk egy kis visszatekintéssel: a Nokia N95 8GB tavaly november végén kapta meg a 10.0.021-es szoftvert nyugdíjazó 11.0.026-os firmware-t, melyet aztán idén év elején követett a 15.0.015-ös verziószámot viselő kiadás. Ezt követően április elején jelent meg az eddigi legfrissebb, 20.0.016-os szoftver, mely most a vadonatúj 30.0.018-as verziónak adta át a helyét. Az aktuális szoftververziót egyébként úgy lehet lekérdezni a telefonon, hogy alaphelyzetben begépeljük a következő karaktersorozatot: *#0000#.

A Nokia Software Updater segítségével egyszerűen begyűjthető frissítés fontosabb újdonságai közé tartozik a beépített Nokia Maps 2.0, a Google plug-innel ellátott Nokia Search 4.0 alkalmazás, illetve az új Ovi és Comes With Music kiterjesztések. Frissült továbbá a letöltő és zenelejátszó alkalmazás, valamint javítottak a YouTube támogatáson, ezenkívül pedig említést érdemel még a némileg csökkentett fogyasztás és a több kisebb hiba kijavítása.

A Nokia N95 (30.0.015) után tehát a Nokia N95 8GB is megkapta frissített szoftverét, így most már csak az a kérdés, hogy a Nokia N82-re mikor érkezik majd új firmware. Tárt karokkal várjuk!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés