Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legfrissebb: Sony Ericsson G705 – 3 megapixeles csúszkamobil

Kütyük

A legfrissebb: Sony Ericsson G705 – 3 megapixeles csúszkamobil

Először július végén láthattunk róla kémfotókat, most pedig hivatalosan is bemutatkozott: itt a Sony Ericsson legújabb sliderphone-ja, a G705.

Az elegáns külsejű, csúszkás mobiltelefon 2,4 colos kijelzője gondoskodik arról, hogy kiváló minőségben élvezhessük a nagy sebességű (HSDPA) internetet. Ehhez elég a parancsikonra kattintani, és máris használhatjuk a Google keresőjét. A weboldal nagyobb megjelenítéséhez elegendő megnyomni a zoom parancsikont, vagy elfordítani a telefont, így a kijelző is automatikusan átvált fekvő formátumba.

Catherine Cherry, a Sony Ericsson nemzetközi termékmarketing igazgatója a következőt mondta a készülékről: ˝Az új G705-öt elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnék megkönnyíteni mindennapi életüket. A mobiltelefont minden olyan funkcióval elláttuk, mely segíthet napi feladatainkat megszervezni, illetve amelyekkel bármikor gond nélkül tarthatjuk a kapcsolatot barátainkkal. A HSDPA pedig abban segít, hogy a teljes körű HTML böngészővel, az e-mail kliensekkel és az asztalon elhelyezett RSS csatornával mindig napra készek lehessünk a világ eseményeivel kapcsolatba˝.

A G705 asztalán helyezték el az RSS csatornákat, mellyel nap, mint nap személyre szabottan a legfontosabb információkat érhetjük el. A 3,2 megapixeles kamerával rögzített fényképeket, illetve videókat gond nélkül tölthetjük fel a világhálóra, így osztva meg azokat barátainkkal. Képek feltöltéséhez, fényképes blog készítéséhez, vagy kedvenc dalaink, videóink letöltéséhez használhatjuk akár a Wi-Fi kapcsolatot is.

Főbb jellemzők:
-95x47x14,3 milliméter
-98 gramm
-2,4 colos QVGA kijelző, 262 ezer színárnyalattal
-M2 kártyákkal bővíthető 120 MB-os belső memória
-1 GB-os memóriakártya a gyári alapcsomagban
-HTML böngésző
-Automatikus rotáció: a telefon megbillentésével válthatunk álló képről fekvőre
-Google parancsikon
-Beépített GPS – Google Maps for Mobile, Wayfinder
-Bluetooth és Wi-Fi adatátvitel
-DLNA tanúsítvány a gyors és egyszerű multimédiás adatátvitelhez
-3,2 megapixeles, LED-vakus kamera
-YouTube kompatibilitás.

A G705 GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 és UMTS/HSDPA 2100 hálózatokon működik. A telefon 2008 negyedik negyedévének elejétől lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés