Connect with us

Hirdetés

technokrata

Spéci zenemobilok a hazai Vodafone-nál

Kütyük

Spéci zenemobilok a hazai Vodafone-nál

Egyedi Motorola készülékek exkluzív United tartalommal csak a Vodafone-nál.

Exkluzív, csak a Vodafone-nál kapható készülékekkel bővült a Vodafone mobilkínálata, melyet különleges promóció keretében vezet be a távközlési vállalat a hazai piacra. Szeptember 1. és 30. között minden új, egyéni előfizető, aki Motorola ROKR E8 vagy Motorola W510 telefonkészüléket vásárol, a készülék mellé memóriakártyát kap ajándékba, rajta a United együttes legújabb albumának dalaival, mely hivatalos hanghordozón eddig még nem került kiadásra. Ezzel egyidőben a Vodafone live!-on pedig akciós áron érhetők el különböző United tartalmak.

A Motorola ROKR E8 zenemobil 2 GB belső memóriával rendelkezik, billentyűzete érintésérzékeny. A telefon microSD memóriakártyával bővíthető (maximum 4 GB). A készülék GPRS és EDGE képes, 2 megapixeles kamerát, FM rádiót, 2 colos 262 ezer színű kijelzőt és a gyors zeneátvitelhez szükséges USB 2.0 csatlakozót is tartalmaz. A Motorola W510 szintén GPRS és EDGE képes, a kamerája 1,3 megapixeles. A készülék memóriája microSD kártyával 1 GB-ig bővíthető. Az adatátvitel Bluetooth kapcsolaton keresztül működik.

A Motorola United akció mellett a Vodafone live!-on további akciós United tartalmak tölthetők le. A tartalmak elérési útvonala: Vodafone live! / Zene és csengőhangok / United. A promócióról további részletek a www.vodafone.hu/united honlapon találhatók. A microsite-on keresztül a Motorola ROKR E8 és Motorola W510 telefonok VitaMAX csomagban online megrendelhetőek, díjmentes házhozszállítással.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés