Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott az első ˝rázogatós˝ Samsung zenemobil

Kütyük

Bemutatkozott az első ˝rázogatós˝ Samsung zenemobil

Ennek a telefonnak a kezeléséhez nem feltétlenül kell gombokat nyomkodnunk.

A Samsung a mostani berlini IFA szakkiállításon hivatalosan is lepleplezte első olyan zenemobilját, mely nem csak dedikált zenegombokat, hanem mozgásszenzoros vezérlést is kapott. Magyarul ha például a következő dalra szeretnénk lépni, elég egy laza mozdulattal jobbra dönteni a telefont. Megjegyzendő, hogy ilyen funkcióval ma már nem is egy Sony Ericsson Walkman zenemobil rendelkezik.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), Samsung M5310 Beat nevezetű, candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkezik: a 109 milliméter hosszú és 46 milliméter széles újdonság vastagsága mindössze 9,9 milliméter. A 2 colos képátlójú, tehát nem túl nagy méretű TFT display QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A 220 euró (53 ezer forint) körüli áron debütáló, dedikált zenegombokkal ellátott Samsung M5310 Beat további fontosabb specifikációi közé sorolható a GPRS/EDGE adatátvitel, a 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fényképezőgép, az RDS funkciós sztereó FM rádió, a Bang & Olufsen ICEpower audiochip, a microSD memóriakártyákkal bővíthető 20 MB-os belső memória, az USB 2.0 interfész, a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás, illetve a szabványos 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés