Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia is nyomul a Szigeten

Kütyük

A Nokia is nyomul a Szigeten

A 300 négyzetméteres Nokia Terminal a Nagyszínpad mellett várja a Szigetelőket.

A Nokia a 2008-as Sziget Fesztiválon a Nagyszínpad mellett, a Nokia Terminalon várja a bulizni, lazulni vágyó fiatalokat, ahol mindig szól a zene és állandó a pörgés. A találkahelynek is kiváló Nokia Terminal számos tavaly már sikert aratott programmal és szolgáltatással készült az idei Sziget Fesztiválra is. A Nokia 5220, 5320 és 5310 XpressMusic készülékei, valamint az N-Gage játékok behálózzák a Nokia standját és high-tech szórakozást kínálnak minden látogatónak.

A bár melletti pihenő zónában lazulhatnak és töltődhetnek a partizás után megfáradt Szigetelők, és amíg újra megtelnek energiával, telefonjukat is beadhatják egy gyors feltöltésre a Nokia Mobiltelefon-töltő állomásra. Amíg a telefonok életre kelnek, a játékos kedvűek kipróbálhatják a legújabb N-Gage játékokat, mint például a Fifa 08-at, a Subsonic Snake-et, vagy a Block Breakert.

Mielőtt folytatódna a buli, érdemes benézni a Nokia Internet kávézójába, ha például szívesen küldenétek valakinek egy jó partifotót magatokról, vagy ha letöltenétek a kedvenc zenéiteket. Sőt, ha kiválasztjátok a dalt a hoszteszek által kínált Nokia 5220, 5320 és 5310 XpressMusic telefonok egyikével, hamarosan minden hangfalból az fog dübörögni.

Nem szabad kihagyni a Nokia őrületes táncshow-it sem, amik az esti Nokia Terminalos bulikra izzítanak, ahol egész éjjel a legmenőbb DJ-k tolják a zenét. Ráadásul, érdemes figyelni a Nokia dögös hoszteszeit, akik mindenkit játékra csábítanak, ahol nem csak a részvétel, de a sok nyeremény is fontos! Nevezzetek be a Nokia fülszépségversenyére, vagy szálljatok be az élő kígyó versenybe, hátha a tiétek lesz a leghosszabb vagy a legtovább kígyózó kígyó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés