Connect with us

Hirdetés

technokrata

ECDL tanfolyam – már akár online is

Kütyük

ECDL tanfolyam – már akár online is

Informatikai ismeretek a világhálón keresztül.

Az ECDL tananyaggal megszerezhető számítógépes tudás ma már alapkövetelménynek számít a legtöbb munkakör betöltéséhez. Az Eduwebbel kötött együttműködésnek köszönhetően ma már a hagyományos tanfolyamoknál gyorsabban és olcsóbban sajátíthatják el az alapvető és haladó szintű informatikai ismereteket a nexONEDU e-learning oktatóközpontjának hallgatói.

A Nexon akkreditált oktatási központjában (nexONEDU) a tanfolyam az interneten keresztül, e-learning képzés formájában is elvégezhető. „E képzések egyfelől rugalmasan, a tanuló időbeosztásának megfelelően végezhetők el, másfelől animációs bemutatókkal és interaktív szimulációkkal segítik a tananyagok elsajátítását” – mondta Angyal Gábor, a Nexon e-learning tanácsadója.

A Nexon még ebben az évben szeretne legalább ezer ECDL tanfolyamot értékesíteni, terveit arra alapozva, hogy a vállalatok többsége már felismerte az informatikailag képzett munkaerő szükségességét. Az ilyen jellegű képzések fontosságát támasztja alá az Neumann János Számítógép-tudományi Társaság kutatása is, mely szerint egy munkavállaló számítógép-felhasználói ismereteinek fejlesztésével egy munkáltató átlagosan évente mintegy 126 ezer forintot takaríthat meg.

Mivel a Nexon vezetősége hisz abban, hogy rohamosan nő az igény az e-learning képzések iránt, további partnerkapcsolatokat kívánnak kiépíteni olyan cégekkel, amelyek korszerű e-learning tananyagokat fejlesztenek. A cég együttműködési lehetőséget ajánl olyan oktatási intézményeknek, melyek maguk nem rendelkeznek az e-learning tanfolyamok lebonyolításához szükséges informatikai infrastruktúrával, de tanfolyamaikat e-learning tanagyagokkal kívánják színesíteni – azaz kevert képzési kínálattal jelennének meg a piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés