Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezőben a Nokia N85 – 5 megapixeles, GPS-es csúszkamobil

Kütyük

Érkezőben a Nokia N85 – 5 megapixeles, GPS-es csúszkamobil

Megerősítést nyertek a korábbi N85 pletykák.

Az N85-ről először néhány hete írtunk, most pedig a kémfotók után egyéb bizonyíték is van a telefon létezésére. Történt ugyanis, hogy a Nokia hivatalos oldalain felbukkant a Nokia N85 User Agent Profile állománya, mely egyértelműen arra utal, hogy hamarosan sor fog kerülni a telefon hivatalos bejelentésére.

A mellékelt kémfotókon látható készüléken N00 típusjelzés látható, ami persze nem a végleges, hanem csak az ideiglenes típusjelölés, hasonlóan a Sony Ericssonnál használatos SE123-hoz. Lényeg a lényeg, a felvételeken a Nokia N85 egyik korai prototípusa vehető szemügyre.

Az előlapi VGA kamera elsősorban videóhívásokhoz való, ennél azonban sokkalta fontosabb, hogy a hátlapi, elhúzható lencsevédős főkamera 5 megapixeles felbontású és Carl Zeiss optikás. Negatívum, hogy a mobilfotós etalonnak tekinthető (TIPA díjas) Nokia N82-től eltérően a vaku nem xenon, hanem LED alapokon nyugszik, de legalább nem egy, hanem két LED található benne. A TFT kijelző QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 16 millió színárnyalatú.

Az S60 3rd Edition Feature Pack 2 (Symbian 9.3) szoftveres Nokia N85-ben továbbá egy GPS-vevő és geotagging funkció is található. A GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA, Wi-Fi és Bluetooth 2.0 kompatibilis készülék hivatalos bejelentésének időpontja egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés