Connect with us

Hirdetés

technokrata

Heten, mint a gonoszok

Kütyük

Heten, mint a gonoszok

A Sony Ericsson legújabb tartozékai gondoskodnak arról, hogy kedvenc zenéinket egyszerűen és jó minőségben játszhassuk le mobilunkon.

A Sony Ericsson a mai napon három új hangszórót jelentett be: ezek az MBS-200, az MBS-400 és az MPS-100. Segítségükkel már nem csak egyedül hallgathatjuk kedvenc zenéinket. A Sony Ericsson a fentiekkel együtt jelenteti meg három új headsetjét, a HBH-IS800-at, a HPM-88-at és a HPM-66-ot, melyek szintén a lehető legjobb minőségű zenehallgatást teszik lehetővé.

˝Mindenki szereti megosztani másokkal kedvenc zenéit, főleg, ha azok kiváló minőségben szólalnak meg˝ – mondta Jacob Sten, a Sony Ericsson Tartozékok Divíziójának vezetője. ˝A zene áthatja életünket, legyünk autóban, buliban, vagy munkahelyünkön, ahol éppen rádiót hallgatunk. Olyan tartozékokat alkottunk meg, melyek a hosszú üzemelési idő, a kristálytiszta hang és a páratlan formatervezésnek köszönhetően minden vásárlói igényt kielégítenek. Bármilyen formában is szeretnék a vásárlók élvezni a zenét, tartozékaink bárhol, bármikor a kényelmüket szolgálják˝.

Az MBS-200 típusú kábel nélküli hangszórókat használva gyakorlatilag bárhol hallgathatjuk kedvenc zenéinket. A stream funkció és a Bluetooth segítségével streamen keresztül hallgathatunk zenét, mely automatikusan elnémul, amint bejövő hívást jelez a készülék. Akik ennél erőteljesebb hangzást szeretnének, azok számára a két hangszóróval felszerelt MBS-400 az ideális választás, melynek segítségével kiváló minőségű sztereó hangzást élhetünk át, bárhol is járunk.

A kábel nélküli zenehallgatás egyszerűen megoldható a HBH-IS800 típusú vezeték nélküli sztereó headsettel, mely elsősorban parányi méreteiről ismerszik meg. A stílusos kialakítású és praktikus headset viselése kényelmes, ezzel is elősegítve a felhőtlen zenehallgatást.

Ha ki akarjuk zárni a világ zajait, a HPM-88 típusjelzésű, zajszűrős headset az ideális választás. A háttérzajoknak akár a 75 százalékát is képes kiszűrni, így téve lehetővé, hogy csak a zenére tudjunk figyelni. A piacon ez az első, Sony technológiát alkalmazó zajszűrő headset.

Az első, egyben az eddigi legsikeresebb hordozható hangszóró, az MPS-60 képességeit továbbfejlesztve hozta létre a Sony Ericsson az MPS-100-at, melyet a készülékbe csatlakoztatva bárhol hallgathatjuk kedvenc zenéinket.

A HPM-66 típusú sztereó headset gondoskodik róla, hogy mozgás közben is élvezhessük kedvenc számainkat. Ezzel a kényelmes, könnyen használható fülhallgatóval a leghosszabb út megtétele is könnyebbnek fog tűnni

Ha biztonságban akarjuk tudni Sony Ericsson Walkman mobilunkat, szükségünk lehet a stílusos kialakítású IPC-40 mobiltartó tokra is, melyet kétféle színben vásárolhatunk meg.

A Sony Ericsson új hangszórói, headsetjei és mobiltelefon-tartó tokja a negyedik negyedévtől kezdve lesznek kaphatóak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés