Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: kisimulnak a ráncok

Kütyük

Vodafone: kisimulnak a ráncok

Elsőként Nivea reklámkampány a mobiltelefonokon – ajándék focijátékkal.

A mai napon a Nivea mobil kampányával elindult a Vodafone Mobilmarketing Programja. A Nivea díjmentes tartalmakkal, a Real Football 2008 mobil játékkal és olimpiai SMS/MMS értesítőkkel kívánja erősíteni férfiaknak szóló termékvonalát a Vodafone különböző hirdetési felületein keresztül.

A Magyarországon teljesen új hirdetési felületnek számító programmal a Nivea célja, hogy férfiaknak készült termékvonalát, a Nivea For Men és a Deo Sport termékcsaládokat megerősítse a hazai köztudatban. A kampány részeként a Niveának köszönhetően bizonyos tartalmak a Vodafone ügyfelek részére díjmentesen érhetők el.

A Nivea Deo Sport termékcsalád támogatás által a Vodafone ügyfelek ingyenesen tölthetik le az év legjobb mobil játékának tartott Real Football 2008-at (Gameloft). A Vodafone live!-on található játék a mai naptól augusztus 14-ig tölthető le. A játék letöltéséhez nem kell mást tenni, mint a Vodafone live! főoldalán található ˝Ajándék focijáték˝ menüpontra kattintani.

A Nivea az olimpia szerelmeseire is gondolt mobilkampánya során, hiszen támogatásával ingyen megrendelhetők az olimpiai SMS/MMS értesítők, a mobilra érkező gyors és széleskörű tájékoztatást az MTI garantálja. A hírügynökség által biztosított szolgáltatás a kampány teljes ideje alatt, július 22. és augusztus 24. között bármikor megrendelhető a ˝NIVEA SPORT˝ kód elküldésével a 1744-es telefonszámra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés