Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson Xperia X1 – 25 ezer forint alatt?

Kütyük

Sony Ericsson Xperia X1 – 25 ezer forint alatt?

A kínai mobiltelefon másoló és hamisító iparág ismét támadásba lendült.

Emlékezetes, hogy a Sony Ericsson februárban jelentette be a sokak által várva várt Xperia X1-es okostelefont, mely azonban várhatóan csak ősszel jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. Az élelmes kínaiak azonban már most megpróbálják kielégíteni a piaci igényeket: a SongLive X1 nem más, mint a Sony Ericsson Xperia X1 koppintása.

A kínai ˝csoda˝ az eredeti X1-től eltérően nem több száz, hanem mindössze 99 euróba (23 ezer forint) kerül, no persze ezért az összegért senki se várjon Sony Ericsson minőséget. Itt van rögtön például a 3 colos képátlójú kijelző, mely egyrészt csak 320×240 pixeles felbontású, másrészt pedig nem érintésérzékeny. A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) készülék alaphelyzetben 110 milliméter hosszú, 58 milliméter széles és 23 milliméter vastag, a mérlegen pedig 145 grammot nyom.

Amiben a GPRS és Bluetooth kompatibilis kínai modell jobb, mint az eredeti, az a 3 helyett 5 megapixeles kamera, az persze könnyen lehet, hogy a kínai 5 megapixel nem olyan jó minőségű, mint a japán-svéd 3 megapixel…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés