Connect with us

Hirdetés

technokrata

Arany, fa, zafír – szupervékony luxusmobilok

Kütyük

Arany, fa, zafír – szupervékony luxusmobilok

A Mobiado bemutatta legújabb készülékeit.

A májusban bejelentett Mobiado Professional 105 ZAF testvérmodelljeinek tekinthető Mobiado Professional 105 EM és Mobiado Professional 105 GCB vérbeli luxusmobilok, nemes anyagokkal és nem éppen kétfilléres árral. A Mobiado Professional 105 EM borítását két különböző fafajtából készítik, és a fa erezetének megfelelően nincs két egyforma ilyen készülék. A Mobiado Professional 105 GCB még ezen is túlmegy, ugyanis ennek a telefonnak egyes részeit 5 mikron vastag 24 karátos arany bevonat díszíti, a zafírkristályból készült gombokról már nem is beszélve.

Az akkumulátorral együtt 162 gramm tömegű, 109,3 milliméter hosszú, 47,5 milliméter széles és 10,6 milliméter vastag Mobiado Professional 105 platform Nokia alapokon nyugszik, melynek ékes bizonyítéka az S40 5th Edition szoftver. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2 colos képátlójú TFT kijelző gondoskodik, a maga 320×240 pixeles (QVGA) felbontásával, illetve 16,7 millió színárnyalatával.

A négynormás készülék GPRS, EDGE és UMTS kompatibilis, valamint természetesen a Bluetooth sem hiányzik belőle. A digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) CMOS szenzor teljesít szolgálatot, melynek maximális videófelbontása (MP4) sajnos csak 176×144 pixel. Említést érdemel továbbá az 1 GB-os belső memória, a microUSB interfész, illetve az MP3/AAC zenelejátszó alkalmazás. A számos különböző változatban készülő Mobiado Professional 105 hiányossága, hogy nem képes microSD memóriakártyákat kezelni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés