Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olimpiai arany: nem csak nyerhető, vehető is

Kütyük

Olimpiai arany: nem csak nyerhető, vehető is

A dél-koreai gyártó elkészítette dupla SIM kártyás telefonjának limitált szériás kiadását.

A Samsung SGH-D780 Gold Edition az alapmodell aranyszínű (vékony aranybevonattal ellátott) kiadása, melyet a gyártó kifejezetten az idei pekingi olimpiai játékokra készített, és ennek megfelelően el is látta az olimpia logójával. A spéci mobil első körben Oroszországban vásárolható meg, és egyben ez a mobil az orosz olimpiai csapat hivatalos telefonja.

Samsung SGH-D780 Duos
A 115 milliméter hosszú, 49,6 milliméter széles és 15,7 milliméter vastag újdonságban egy 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor kapott helyet, mely vélhetően a dupla SIM kártyás konfiguráció mellett is tekintélyes készenléti-, illetve beszélgetési időt képes biztosítani. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék HSDPA, illetve UMTS hálózatokban nem használható, így ezúttal be kell érnünk a nem túl gyors EDGE, illetve GPRS technológiával.

A 2,1 colos képátlóval rendelkező TFT display 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modulban egy 2 millió képpontos (1.600×1.200 pixel) CMOS szenzor lakozik, az elkészült felvételek pedig a 60 MB-os belső memóriában, vagy pedig a bővítőslotba helyezett microSD memóriakártyákon (maximum 4 GB) tárolhatók el.

A szétcsúsztatható kialakítású Samsung D880 candybar testvérmodelljének tekinthető Samsung D780 kapcsán említést érdemel még az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, az RDS funkciós sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 támogatás, illetve az USB 2.0 csatlakoztathatóság.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés