Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson: itt a legbutább mobil

Kütyük

Sony Ericsson: itt a legbutább mobil

Low-end kategória a javából.

Amikor tegnap a vadonatúj Sony Ericsson J132 hivatalos bejelentéséről írtam, nem gondoltam, hogy ilyen hamar egy még ennél is egyszerűbb Sony Ericsson újdonságról számolhatok be. A Sony Ericsson J121 egy hagyományos kialakítású, abszolút belépőszintű új mobiltelefon, mely 99 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 17 milliméter vastag.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) telefon mindössze 75 grammot nyom a mérlegen, egy feltöltéssel pedig maximum 9 órás beszélgetési időt, illetve 400 órás készenléti időt képes biztosítani. A készülék olyan extrákkal büszkélkedhet, mint például a sztereó FM rádió, a polifonikus csengőhangok, a láncolt SMS-ek támogatása, a 200 férőhelyes telefonkönyv, az ébresztőóra, a naptár, vagy az időzítő.

A J132-be szerelt 128×128 pixeles kijelző igazi vizuális orgazmust okoz a J121 még ennél is egyszerűbb cSTN LCD-jéhez képest, mely elsősorban 96×64 pixeles felbontásáról, illetve 65 ezer színárnyalatáról (nem monokróm!) ismerszik meg. Az elsősorban fejlődő országok piacaira szánt, vezetékes headsettel együtt szállított telefonból két változat készül, az India Purple és a Summer Yellow.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés