Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szuper-mini, érintőkijelzős mobiltelefon

Kütyük

Szuper-mini, érintőkijelzős mobiltelefon

Íme a bizonyíték arra, hogy érintőkijelzőt nem feltétlenül csak méretes és drága, hanem parányi és olcsó mobilokban is találhatunk.

A keresztségben Latte Neon 7 nevet kapott candybar készülék mindössze 89,5 milliméter hosszú, 42 milliméter széles és alig 11 milliméter vastag, így bármikor könnyen becsúsztatható akár a legkisebb zsebbe, vagy női táskába is.

Az érintésérzékeny kezelőszervek felett egy ugyancsak érintésérzékeny TFT display található, mely elsősorban 1,9 colos képátlójáról, illetve 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép modul révén maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk, az elkészült felvételek pedig a belső memóriában, illetve a telefon alaptartozékának tekinthető 1 GB-os microSD memóriakártyán tárolhatók el.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Latte Neon 7 GPRS kompatibilis, ezenkívül pedig említést érdemel még a Bluetooth (A2DP) támogatás, a kézírásfelismerő technológia, a TTS (Text To Speech) funkció, az e-mail kliens, a WAP böngésző, az MP3 zenelejátszó, illetve a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás. A dupla akkumulátorral és két cerkával együtt szállított, többféle színváltozatban kapható készülék ára 200 dollár, vagyis átszámítva mintegy 32 ezer forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés