Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: egy eddig még nem látott új Sony Ericsson

Kütyük

Kémfotók: egy eddig még nem látott új Sony Ericsson

A japán-svéd gyártónál a jelek szerint egy percig sem állnak le a fejlesztések.

Ennek ékes bizonyítéka az alábbi néhány kémfotó, melyen egy vadonatúj alsó-középkategóriás Sony Ericsson mobiltelefon vehető szemügyre. A candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkező újdonság feltehetően a J, vagy K sorozatban áll majd hadrendbe, és mind a kijelzője, mind pedig a kamerája relatíve kis felbontású. A részletes specifikációkra minden valószínűség szerint június 17-én derül majd fény.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Sony Ericsson június 17-én, vagyis másfél hét múlva, kedden tartja meg újabb termékbemutató sajtórendezvényét. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a Sony Ericsson a Communic Asia nevezetű szakkiállítás keretein belül 5-6 új modellt fog leleplezni.

Az új termékek közül egyértelműen a jelenleg Paris fejlesztési kódnevet viselő, a kereskedelmi forgalomban pedig minden valószínűség szerint Sony Ericsson P5i néven debütáló smartphone iránt mutatkozik a legnagyobb érdeklődés. Várhatóan ugyancsak június 17-én leplezik majd le a már régóta várt Sony Ericsson G702-t (BeiBei) is. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés