Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mio újdonságok a Computex-en: mobilok, GPS-ek, szolgáltatások

Kütyük

Mio újdonságok a Computex-en: mobilok, GPS-ek, szolgáltatások

A Mio az új MioMore szolgáltatásokkal és friss termékeivel képviselteti magát a Computex-en.

Az USA-ban és Németországban tartott CES és CeBIT kiállításokat követően a Mio bejelentette, hogy a közelmúltban piacra dobott Mio Moov sorozattal és MioMore innovatív szervizcsomaggal, valamint a Computex-en debütált, 2008-2009-ben megjelenő új termékeivel a GPS piac vezető szereplőjévé kíván válni. Emellett öt ország 66 versenyzőjének 139 termékei közül a Mio termékei (Moov 380, Leap K1, Leap G50) a tajpeji Computex design és újdonság díjait nyerték el.

Manapság a GPS berendezéseknek többet kell tudniuk annál, mintsem hogy az A pontból B-ba való eljutáshoz asszisztáljanak; a következő generációs GPS-eknek olyan hozzáadott értékeket kell képviselniük, melyek helyi keresést tesznek lehetővé az üzletek, létesítmények és egyéb forgalmi események felkutatására. ˝A Mio felhasználók és kereskedelmi partnerek már most előnyeit élvezik az új termékeknek és szolgáltatásoknak a megnövekedett értékesítési támogatások, kibővített marketingforrások és a megerősített ügyfélkapcsolati szolgáltatások által˝ – nyilatkozta a cég egyik vezetője.

Az egységesített és következetes globális márkaimázs kialakítása érdekében a Mio új vállalati logót és szlogent vezetett be (Explore More), mely a cég alapelveit testesíti meg: az új tartalommal és szolgáltatásokkal felszerelt GPS készülékek segítségével a felhasználók még több információ birtokába juthatnak.

A Mio új tartalmi és szolgáltatási csomagjával, a MioMore-ral a Moov sorozat olyan dinamikus helyi keresést tesz lehetővé, mely az üzletek, éttermek, cégek és egyéb szórakozási lehetőségek felkutatására alkalmas. A helyi keresés technológiáját Európa-szerte vezető online címjegyzéktárak biztosítják, melyek segítségével részletes adatszolgáltatás érhető el. Ezenkívül a Moov sorozatban elsőként található meg a SiRF InstantFixII technológia is, melynek segítségével a helybeazonosítás akár öt másodperc alatt elérhető, így a felhasználó gyakorlatilag azonnal navigálhat az úticélja felé.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés