Connect with us

Hirdetés

technokrata

Titkos újdonság: Nokia 7510 Supernova

Kütyük

Titkos újdonság: Nokia 7510 Supernova

Újabb divatmobil érkezik a finn mamutcégtől.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Nokia 7310 Supernova típusjelzésű készülék már azelőtt megvásárolható a Távol-Keleten, hogy a gyártó megejtette volna a hivatalos termékbejelentést. Nos, most egy újabb, Supernova besorolású Nokia tűnt fel a színen: a Nokia 7510 Supernova vélhetően nem lesz akkora durranás, mint egy igazi szupernóva (a csillagok életének végén bekövetkező gigantikus robbanás), mindenesetre azért érdemes néhány pillantást vetni rá.


A lengyel Nokiától véletlenül kiszivárgott Nokia 7510 Supernova nem más, mint egy széthajtható kialakítással rendelkező fashion készülék, mely csukott helyzetben 92 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 17 milliméter vastag. A nem éppen ultra-vékony modell tömege 124 gramm.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), S40-alapú újdonságból a HSDPA és az UMTS is hiányzik, így ezúttal be kell érnünk a jó öreg EDGE és GPRS technológiával, és persze Bluetooth 2.0 is került a telefonba. A kiegészítő külső kijelző nem színes, hanem csak monokróm, és 128×160 pixeles felbontással bír, a 2,2 colos képátlójú belső fő LCD pedig 16 millió színárnyalatú és 320×240 pixeles felbontású.

A LED-vakut, négyszeres digitális zoomot és QCIF (15 fps) videófelvevőt felvonultató, sajnos nem autofókuszos kamera 2 megapixeles felbontású, ezenkívül pedig említést érdemel még az RDS funkciós sztereó FM rádió, a 2,5 milliméteres audio csatlakozó, a 27 MB-os belső memória, illetve a microSD memóriakártyás (maximum 8 GB) bővítési lehetőség. A gyári alapcsomagban egyébként egy 512 MB-os kártya lapul majd – a hivatalos bejelentés időpontja és a készülék pontos ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés