Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lebukott: jön a GPS-es Sony Ericsson G702

Kütyük

Lebukott: jön a GPS-es Sony Ericsson G702

Érkezőben a japán-svéd gyártó legfrissebb UIQ készüléke.

Az elmúlt időkben már rengeteg pletykát hallhattunk a Sony Ericsson egy bizonyos Beibei fejlesztési kódnevű újdonságáról, melyről most az FCC áldásos tevékenységének köszönhetően remek felvételek és új információk láttak napvilágot.

A kereskedelmi forgalomban a közeljövőben Sony Ericsson G702 néven debütáló telefon candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkezik. A nagyméretű QVGA (320×240 pixel) kijelző alatt egy háromállású Jog Wheelt, valamint két oldalsó scroll gombot találunk, a hagyományos híváskezelő gombok által közrezárva. A digitális fényképezőgép modulban egy 3,2 megapixeles CMOS szenzor lakozik, azonban komoly negatívum, hogy mind az autofókusz, mind pedig a LED-vaku hiányzik a kamerából. Ezenkívül sajnos videóhívásokhoz való előlapi kamerát sem kapunk.

A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson G702 kapcsán említést érdemel még a legfrissebb, 3.3-as UIQ felhasználói interfész, a Flash Lite 3 és Widget támogatás, az Opera 9.5-ös webböngésző, a Bluetooth 2.0 (A2DP) és Wi-Fi kontroller, illetve az integrált GPS-vevő.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés