Connect with us

Hirdetés

technokrata

GPS navigációs nagyágyúk Budapesten

Kütyük

GPS navigációs nagyágyúk Budapesten

A Nav N Go a platina szponzora a Canalys budapesti konferenciájának.

A Canalys Navigációs Fórum idén ősszel Budapesten rendezi meg nemzetközi konferenciáját. A szeptember 8-10. között tartandó esemény a Corinthia Grand Hotel Royal szállodában kap helyet, és ez alkalommal is az ipar meghatározó vállalatainak vezetőit látja majd vendégül. A fórumon a Nav N Go platina szponzorként lesz jelen.

Először ülésezik Budapesten a Canalys
A Canalys Navigációs Fórum idén még szélesebb körűvé vált, így világszerte már négy állomáson, különálló rendezvényeken vitatja meg a navigációs iparág trendjeit, és veszi górcső alá az egyes földrajzi piacokat és kérdéseket. Az eseménynek Genf (2006) és Barcelona (2007) után idén Budapest ad otthont, szeptember 8-10-ig a magyar főváros látja vendégül az európai, közép-keleti és afrikai térség navigációs iparának nagyágyúit. A korábbi évek tapasztalatai alapján a fórum több száz látogatóra számíthat, mivel ez a szakmai esemény rendkívüli fontosságú a navigációs ipar vállalatait képviselő vezetők, marketing- és értékesítési szakemberek számára. Az elmúlt időszak konferenciái is döntő fontosságúnak bizonyultak, hiszen ráirányították a résztvevők figyelmét a navigációban rejlő hatalmas lehetőségekre. A Canalys budapesti vendégszereplése elismerés a roppant dinamikusan fejlődő Kelet- és Közép-európai régiónak is.

˝Örömünkre szolgál, hogy idén fővárosunkban, a Nav N Go világszerte ismert navigációs fejlesztéseinek színhelyén tartják meg a Canalys rangos fórumát, melyre a legtöbb piacvezető vállalat szakemberei hivatalosak. Mivel mi ˝itthon vagyunk˝, nagyon örülünk annak, hogy platina szponzorként lesz alkalmunk egy kicsit betölteni a házigazda szerepét, és megismertethetjük Budapest szépségeit a rendezvény látogatóival˝ – mondta Fazakas András, a Nav N Go operatív igazgatója.

Új trendek 2008-ban
A Canalys előrejelzése szerint 2008-ban mintegy 27 millió GPS funkcióval rendelkező mobiltelefont, és várhatóan 25 millió PDN készüléket szállítanak majd az európai, közép-keleti és afrikai térségbe. A fogyasztók kezében összpontosuló, helymeghatározásra képes készülékek ilyen magas száma lehetőséget teremt arra, hogy új üzleti modellek, kiváltképpen a hirdetések által finanszírozott, helymeghatározáson alapuló szolgáltatások váljanak életerős tevékenységgé. A budapesti Canalys fórum épp ezért külön figyelmet szentel majd ennek a témának, illetve hardver, szoftver és szolgáltatás szempontjából is megvizsgálja majd a kialakult piaci helyzet kínálta lehetőségeket. A konferencia kiváló alkalmat teremt a résztvevők számára, hogy értékes tudásra tegyenek szert, valamint szélesítsék üzleti kapcsolataikat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés