Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: itt az új szupermobil!

Kütyük

T-Mobile: itt az új szupermobil!

Ahogy az várható volt, a HTC után nem sokkal a T-Mobile is bemutatta Touch Diamond-alapú készülékét.

A hétfőn bejelentett HTC Touch Diamond a T-Mobile-nál MDA Compact IV néven lesz kapható: az európai forgalmazás júliusban kezdődik meg, a hazai piaci bevezetéssel kapcsolatban egyelőre nincsenek információink.

A készülékbe szerelt 2,8 colos érintőkijelző ezúttal nem QVGA, hanem VGA felbontású, vagyis 640×480 pixel büszke tulajdonosa. A display alatt érintőgombokkal felvértezett újdonság hátsó részében egy 3,2 megapixeles felbontású és autofókusz funkciós kamera teljesít szolgálatot (sajnos vaku nélkül), melynek fotó és videó felvételeit egyrészt a 4 GB-os belső memóriában, másrészt a bővítőslotba helyezett microSD memóriakártyákon lehet eltárolni. Friss fejlesztés a vadonatúj kezelőfelület, mely ezúttal TouchFLO 3D névre hallgat, és minden korábbinál egyszerűbb használattal kecsegtet.

A Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszert futtató okosság a jó öreg GPRS, EDGE és UMTS mellett a villámgyors HSDPA vezeték nélküli adatátvitelt is támogatja, így segítségével akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még az 528 MHz-es frekvenciájú Qualcomm MSM 7201A processzor, a mozgásszenzor (automatikus kijelzőkép-forgatás), az RDS-es sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 (A2DP), a Wi-Fi (802.11b/g), a HSUPA, illetve az eGPS (enhanced Global Positioning System) funkció. 3,5 milliméteres szabványos audiocsatlakozó sajnos nincs, viszont jó hír, hogy a gyártó a korábbiaknál hosszabb működési időt ígér. Az akkumulátor egyébként 900 mAh kapacitással bír.

A 102x51x11,5 milliméter méretű és 110 gramm tömegű T-Mobile MDA Compact IV várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés