Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új GPS navigáció motorosoknak

Kütyük

Új GPS navigáció motorosoknak

A TomTom bemutatta a felfrissített TomTom Rider-t.

Az új Rider már tartalmazza a TomTom újdonságait, a TomTom Map Share-t, a ˝Segítség Menü˝-t és a legfrissebb térképgaranciát. A TomTom bejelentette új, frissített TomTom Rider készülékét, mely kifejezetten motorosoknak lett kifejlesztve. Az új jellemzők között található a TomTom Map Share, a kiterjedt biztonsági jellemzők, a ˝Segítség Menü˝, a TomTom legfrissebb térképgaranciája, és az előre telepített Tele Atlas Nyugat- és Kelet Európa térképek.

Ezenkívül a motorosoknak most egyszerű hozzáférésük van az útvonal-statisztikákhoz is. Ez lehetővé teszi számukra az egyes utazások átlag-és maximális sebességek, a megtett összkilóméter, és az otthontól lévő távolság megtekintését.

Akik korábban vásároltak Rider 1st, vagy Rider 2nd Edition eszközöket, most elérhetik a legfrissebb szoftvereket, ingyenes frissítéssel a TomTom Home-on keresztül. Ezenkívül új TeleAtlas térkép vásárlásakor hozzáférésük lesz a TomTom Map Share-hez is. Az új térképek május elejétől lesznek elérhetők a TomTom Home-on keresztül, vagy a www.tomtom.com weboldalon.

A TomTom Rider egyszerűen használható érintőkijelzővel rendelkezik, extra nagy ikonokkal, hogy a motorosok kesztyűben is könnyen működtethessék az eszközt. A beépített lítium-ion akkumulátor akár 5 órán keresztül is képes folyamatos működésre, vagy a folyamatos töltéshez összeköthető 12 Voltos motor akkumulátorral (a kábel része a csomagnak). Az új TomTom Rider kezdőára 110 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés