Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: új szupermobil a jövő héten

Kütyük

T-Mobile: új szupermobil a jövő héten

A magenta szolgáltató hamarosan egy igen nagy tudású smartphone-t fog bevezetni az európai piacra.

A hannoveri CeBIT 2008 szakkiállításon még csak félhivatalosan bejelentett és dummy szintjén demózott T-Mobile MDA Compact IV a széles szolgáltatási kört elegáns külső megjelenéssel kombinálja. Jól értesült források szerint a HTC Diamond alapokon nyugvó újdonság hivatalos európai bejelentésére május 6-án, vagyis jövő hét kedden kerül majd sor.

A készülékbe szerelt 2,8 colos érintőkijelző ezúttal nem QVGA, hanem VGA felbontású, vagyis 640×480 pixel büszke tulajdonosa. A display alatt érintőgombokkal felvértezett újdonság hátsó részében egy 3 megapixeles felbontású és autofókusz funkciós kamera teljesít szolgálatot, melynek fotó és videó felvételeit egyrészt a 4 GB-os belső memóriában, másrészt a bővítőslotba helyezett microSD memóriakártyákon lehet eltárolni.

A várakozások szerint Microsoft Windows Mobile 6.1 (a Sony Ericsson Xperia X1-hez hasonlóan) operációs rendszert futtató okosság a jó öreg GPRS, EDGE és UMTS mellett a villámgyors HSDPA vezeték nélküli adatátvitelt is támogatja, így segítségével akár 7,2 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még az 528 MHz-es frekvenciájú Qualcomm MSM 7201A processzor, a mozgásszenzor, a sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 (A2DP), a Wi-Fi (802.11b/g), a HSUPA, illetve az eGPS (enhanced Global Positioning System) funkció. A 99x51x10,7 milliméter méretű T-Mobile MDA Compact IV várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés