Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mától kapható az iGO 8: GPS navigáció 3D-ben

Kütyük

Mától kapható az iGO 8: GPS navigáció 3D-ben

Végre már megvásárolható a Nav N Go legújabb fejlesztése.

A Nav N Go által hazánkban hivatalosan április 17-én bejelentett iGO 8 ma jelent meg a kereskedelmi forgalomban. A korábbi iGO felhasználók az elmúlt hétvége óta már frissíthettek iGO 8-ra, azonban önálló termékként csak mától kapható az új szoftver.

A 3D-s navigációs szoftver memóriakártyás változata Európa 43 országának részletes térképét tartalmazza, és számtalan új funkcióval könnyíti meg a navigálást. A termék újfajta csomagolásban került forgalomba, bruttó 39.900 forintos javasolt fogyasztói áron. Az exkluzív doboz tartalmazza a microSD memóriakártyát, a széleskörű kompatibilitást biztosító miniSD és SD adaptereket, a Kezelési útmutatót, valamint egy DVD-t, melyen minden, a későbbi frissítésekhez szükséges eszköz megtalálható. Az iGO 8 csak egyetlen (full Európa) változatban kapható, vagyis már nem készül belőle Magyarország, vagy például Kelet-Európa verzió.

A Nav N Go iGO 8 egyszerűen használható, elég behelyezni a memóriakártyát a futtatásra alkalmas mobil készülékbe, és a program máris működésre kész. Akár egész Európát beutazhatjuk úgy, hogy nem kell térképeket cserélni, vagy átváltani az országok között. A kevésbé gyakorlott felhasználók választhatják az alapfunkciók használatára alkalmas ˝Normál mód˝-ot, míg a tapasztaltabbak kedvükre válogathatnak a ˝Profi mód˝ kínálta számtalan beállítási lehetőség között.

A Nav N Go most is gondolt a játékok kedvelőire, ezért a szoftver mellé ajándékként kínál három előre telepített PDAmill Game Studios mobiljátékot, a Gamebox Boards-t, a The Corsair-t és a Bowling for Burgers-t. Ez utóbbit az amerikai Smartphone and Pocket PC Magazine nemrégiben a második legjobb mobiljátéknak választotta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés