Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ajándék Motorola mobil a Renault-tól

Kütyük

Ajándék Motorola mobil a Renault-tól

A francia autógyártó és az amerikai mobilcég közös akciója.

Aki most úgy dönt, hogy egy limitált szériás Renault Mégane Coupé-Cabriolet Monaco-t vásárol magának, az a lenyitható fémtetős autó mellé egy fekete Motorola KRZR K1-es mobiltelefont és egy Motorola T305-ös Bluetooth kihangosítót kap ajándékba. A piros-fekete bőrhuzatos és számos krómszínű díszítést, illetve 17 colos könnyűfém felniket kapott Renault Mégane Coupé-Cabriolet Monaco kezdőára 5,83 millió forint. Ezért a pénzért egy 1,6-os benzines motor dohog a motorháztető alatt, a 2,0 dci (150 LE) változat kezdőára viszont már jóval 7 millió forint felett alakul.

Motorola KRZR K1
A divatos szétnyitható kialakítású Motorola K1 csukott helyzetben 103 milliméter hosszú, 42 milliméter széles, 16 milliméter vastag és a mérlegen egész pontosan 102 grammot nyom. A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, az elkészült felvételek pedig a 20 MB-os belső memórián kívül akár miniatűr microSD memóriakártyákon (maximum 1 GB) is eltárolhatók. A kamera kapcsán említést érdemel többek közt a nyolcszoros digitális zoom, illetve a videófelvevő funkció.

Az 1,9 colos képátlójú belső TFT kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a cSTN alapokon nyugvó külső display pedig 96×80 képpontot és 65 ezer színt tudhat magáénak. A Motorola K1 fejlett MP3/AAC lejátszó szolgáltatásokkal rendelkezik és kezeli a sztereó Bluetooth headseteket (például Motorola S805). Szólnunk kell továbbá a GPRS és EDGE adatátviteli technológiákról, a Java MIDP 2.0 támogatásról és a Screen3 kompatibilitásról.

Motorola T305
A Motorola T305 névre hallgató, hordozható autós kihangosító Bluetooth 2.0 vezeték nélküli adatátviteli technológia segítségével kommunikál az arra alkalmas mobiltelefonokkal. A készüléken elhelyezett multifunkciós gombbal lehet hívásokat kezdeményezni, illetve beszélgetéseket bontani, de a készülék akár hanghívásra is alkalmas. Az 1 W-os hangszóróval ellátott készülék fejlett zaj- és visszhangcsökkentő technológiákat tudhat magáénak, így kiváló hangminőséget tesz lehetővé. A miniUSB csatlakozó aljzatos kihangosítóban egy 12 órás beszélgetési, illetve 200 órás készenléti időt biztosító nagykapacitású lítium-ion akkumulátor teljesít szolgálatot.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés