Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új LG zenemobil: muzsika a nap 24 órájában

Kütyük

Új LG zenemobil: muzsika a nap 24 órájában

A dél-koreai gyártó új készüléke elsősorban zenelejátszásra lett kihegyezve.

A leginkább a korábbi csokimobilokéhoz hasonló designt kapott LG KM500 kapcsán leginkább arra büszke a vállalat, hogy egyetlen feltöltéssel akár 1 napon keresztül, egész pontosan 25 órán át képes muzsikálni. Ahogy az már csak ilyenkor lenni szokott, a Bluetooth 2.0 és az A2DP profil támogatása adott, vagyis a telefon kezeli a sztereó Bluetooth headseteket is. Ezenkívül jó hír, hogy a bal-alsó sarokban még egy 3,5 milliméteres szabványos audio csatlakozó aljzatot is találhatunk.

A felettébb hangzatos, XD Sound Engine 3D Stereo nevezetű technológiával felvértezett, dedikált zenegombos LG KM500 a zenéket (MP3/AAC/WMA) microSD memóriakártyákról képes megszólaltani – a gyári alapcsomagnak többek közt egy 1 GB-os kártya is a részét képezi.

HSDPA és UMTS nincs a készülékben, így be kell érnünk az EDGE és GPRS adatátvitellel. Említést érdemel továbbá a QVGA (320×240 pixel) felbontású TFT kijelző, a 2 megapixeles digitális fényképezőgép modul, illetve az USB 2.0 interfész. Az LG KM500 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés