Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG: a csoki- és bor- után most itt a fagyimobil!

Kütyük

LG: a csoki- és bor- után most itt a fagyimobil!

Úgy látszik, hogy az LG marketingesei szépen lassan kezdenek bekattanni.

A dél-koreai gyártó először a csokimobilokkal (Chocolate Phone) próbálta némileg sokkolni a piacot, aztán nemrégiben kiadta első boros telefonjait (Wine Phone), most pedig itt az újabb őrület, a jégkrém mobil (Ice Cream Phone). Joggal merülhet fel a kérdés, hogy az LG LH5000 típusjelzésű újdonság miért éppen a fagyimobil nevet kapta? Nos csupán azért, mert az LG szerint a készülék borításának színét (fehér, rózsaszín, kék) és LED fényeit (emotikonok) az említett jeges élvezet inspirálta. Na ez az okfejtés pestiesen szólva azért nem semmi!

A széthajtható kialakítású telefon alaphelyzetben 100,9 milliméter hosszú, 50,9 milliméter széles és 13,6 milliméter vastag, miközben a mérlegen egész pontosan 101 grammot nyom. A 2,2 colos képátlójú belső TFT kijelző jó szokás szerint QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú. A külső kamera révén maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felvételek készíthetők, az elsősorban videóhívásokhoz szánt belső kamera pedig VGA (640×480 pixel) felbontású.

Az átszámítva mintegy 70-80 ezer forintba kerülő Ice Cream Phone kapcsán szólnunk kell még a 3G adatátvitelről, az elektronikus levelezési kliensről, a 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról, a 150 perces beszélgetési időről, illetve a maximum 140 órás készenléti időről. Kíváncsian várjuk egyébként, hogy az LG mikor rukkol majd elő például egy sütimobillal, kávételefonnal, vagy éppen egy bécsi szelet készülékkel..



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés