Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ragyogó kijelzős új mobil: fókuszban a teljes webes élmény

Kütyük

Ragyogó kijelzős új mobil: fókuszban a teljes webes élmény

Az LG újdonsága megmutatja, hogy a mobil készülékeken is közel ugyanolyan webes élményben lehet részünk, mint az asztali számítógépünkön.

A dél-koreai gyártó a most bejelentett LH2300-as készüléknek a Touch Web Phone becenevet adta, ami teljesen találó. A hagyományos kialakítású telefon előlapját egy az átlagnál nagyobb méretű, egész konkrétan 3 colos képátlójú TFT display uralja, mely az ígéretek szerint minden korábbinál kiválóbb netezési lehetőségeket biztosít.

A Sharp által gyártott érintőkijelző nem ám holmi QVGA felbontással rendelkezik, hanem 800×480 pixelt tár elénk, ráadásul több mint 26 millió színárnyalat büszke birtokosa. Újdonság a Hello UI nevezetű felhasználói felület, mely az LG szerint jelentősen megkönnyíti a mindennapi használatot. Az alapkijelzőn például drag-and-drop módszerrel elhelyezhetjük kedvenc kontaktjaink ikonját, akiknek például úgy tudunk SMS-t küldeni, hogy a már megírt szöveget egyszerűen ráhúzzuk az ikonjukra. Hasonló elven működik egyébként a híváskezdeményezés is.

Az LG Viewty-nál némileg kisebb (104×54,4×12,8 milliméter) és könnyebb (95 gramm) LG LH2300-ban többek közt egy 3 megapixeles kamerát, egy digitális TV-vevőt, microSD slotot és Bluetooth 2.0 kontroller is találunk. A kétfajta színváltozatban (Grape Wine, Navy Blue) gyártott készülék Dél-Koreában áprilistól lesz kapható, átszámítva mintegy 100 ezer forintos áron – egyelőre csak reménykedhetünk abban, hogy az LG hamarosan Európában is kiad majd egy ehhez hasonló modellt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés