Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúcsragadozó GPS: elképesztő 3D grafika, szuper kijelző, mozgásszenzor

Kütyük

Csúcsragadozó GPS: elképesztő 3D grafika, szuper kijelző, mozgásszenzor

Ez a navigációs készülék könnyedén maga mögé utasítja az összes riválisát.

A Thinkware úgy gondolta, hogy ideje előhozakodnia egy olyan újgenerációs GPS navigátorral, melybe lényegében az összes ma elérhető technológia bele van zsúfolva. Valahogy így született meg az iNAVI K2 nevezetű készülék.

A masina előlapját egy jól megtermett, egész pontosan 4,8 colos képátlóval rendelkező TFT érintőkijelző uralja, melynek felbontása nem kevesebb mint 800×480 pixel. Az abszolút részletgazdag és pixelmentes képmegjelenítésre képes LCD-n navigáció közben háromdimenziós objektumokként jelennek meg a különböző épületek. A rendkívül realisztikus, az egyes sávokat külön-külön is megjelenítő szoftvert nézve az embernek olyan érzése támad, mintha egy autós játékkal játszana.

Az osztott képernyős megjelenítési móddal is rendelkező készülék belső memóriája 256 MB-os kapacitással bír, a térképadatokat pedig a gyári csomagban található 8 GB microSDHC memóriakártya tartalmazza. Fontos megemlíteni az integrált mozgásérzékelőt, mely folyamatosan figyeli a gépjármű mozgásirányát, és ily módon minden korábbinál pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé.

A Bluetooth és TMC kompatibilis Thinkware INavi K2 természetesen MP3- és videólejátszóként is használható, ezenkívül pedig még egy digitális TV-vevő is került bele. A készülék első körben Dél-Koreában kapható, átszámítva mintegy 90 ezer forintos áron, de egyszer talán majd hozzánk is eljut…



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés