Connect with us

Hirdetés

technokrata

7 megabites szuper-gyors mobil net már 41 magyar településen

Kütyük

7 megabites szuper-gyors mobil net már 41 magyar településen

A 7,2 Mbit/s-os mobil szélessáv immár több tucat hazai településen elérhető.

A T-Mobile most már 126 városban kínál gyors mobilinternetet, és ezen belül 41 városban 7,2 Mbps-os névleges sebességű hálózat áll az ügyfelek rendelkezésére. A T-Mobile tavaly év végéhez képest további 8 településsel bővítette a mobil szélessávval lefedett városok számát, és jelenleg már a lakosság több mint 53 százaléka számára kínálja a valódi szélessáv élményét. Emellett a szolgáltató 3G/HSDPA-hálózatának jelentős részén tovább növelte az adatátviteli sebességet. Így Budapesten kívül újabb 40 városban tette elérhetővé a 7,2 Mbps-os adatátvitelt, mely arra alkalmas telefon, vagy modem esetén a gyakorlatban jellemzően 1,6 Mbps és 3,1 Mbps közötti letöltési, illetve 1,44 Mbps névleges feltöltési sebességet biztosít. Azaz az érintett 41 településen a 7,2-es HSDPA-nak, illetve a HSUPA-nak köszönhetően az internetezés, a letöltés, a file-ok és e-mailek küldése is jelentősen gyorsabb.

A T-Mobile legújabb akciójának keretében 1, vagy 2 éves hűségnyilatkozat vállalásakor 3 hónapig minden Mobilinternet csomag havi díja 0 forint. Az 5, vagy 8 GB-os Mobilinternet csomag 2 éves előfizetése esetén emellett a népszerű USB Stick modem 0 forintért elvihető. A T-Mobile azokra is gondolt, akik nem köteleznék el magukat, ilyen esetben a hűségnyilatkozat nélkül internet-előfizetést vásárlók három hónapig 50 százalékos havidíj-kedvezményt kapnak.

A T-Mobile szélessávú hálózata az alábbi településeken biztosít névlegesen 7,2 Mbps-os letöltési sebességet: Agárd, Baja, Balatonfüred, Balatonszemes, Balatonszéplak, Békés, Berettyóújfalu, Budakalász, Budakeszi, Budapest, Cegléd, Celldömölk, Csorna, Dorog, Ecser, Eger, Etyek, Gödöllő, Gyula, Hajdúhadház, Téglás, Hódmezővásárhely, Kecskemét, Kiskundorozsma, Kiskunfélegyháza, Kismegyer, Makó, Mátészalka, Ménfőcsanak, Monor, Nagykovácsi, Oros, Paks, Százhalombatta, Szekszárd, Tihany, Törökbálint, Törökszentmiklós, Üllő, Üröm és Veszprém.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés