Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oroszlánkirály: 1 feltöltéssel 1 évig működő mobil!

Kütyük

Oroszlánkirály: 1 feltöltéssel 1 évig működő mobil!

Egy mobiltelefon azoknak, akik a lehető legkevesebbszer szeretnék töltőre dugni készüléküket.

A LionKing 800 nevezetű újdonságba egy igen csak extrém akkumulátort szereltek: a speciális akksi nem kevesebb mint 16.800 mAh kapacitással rendelkezik, miközben a legtöbb manapság kapható mobil akksi 1.000 mAh körüli kapacitással bír.

Érdekesség, hogy az akksi nem is túl nagy méretű, illetve, hogy a gyári adatok szerint maximum 365 napos készenlétet, illetve 3-5 napos beszélgetési időt képes biztosítani. Hol vannak ettől az eddigi rekorder Philips mobilok a maguk 30 napos készenléti idejükkel? Zárójelben azért megjegyzem, hogy a LionKing 800 a kínai mobiltelefon-gyártó iparág remeke, így kéretik némi fenntartással kezelni a gyártó által közölt adatokat…

A külsejét illetően leginkább a Nokia N95-re hajazó ˝csodamobil˝-ban egy 3,5 colos képátlójú (N95 8GB: 2,8 col) TFT érintőkijelző teljesít szolgálatot, mely 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú. Említést érdemel továbbá a négy darab hangszóró, a két kamera, a dupla SIM-slot, a microSD bővíthetőség, a Bluetooth 2.0 támogatás, illetve a GPRS adatátvitel. Dupla kamera tehát van, de UMTS nincs – egyedi gondolkodásmód.

A 120x65x20 milliméter méretű, kétnormás LionKing 800 ára átszámítva – tessék megkapaszkodni – mindössze 25 ezer forint!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés